HOGWARTS ONLINE BG
ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОГУОРТС ОНЛАЙН БГ

Smiley face

Добре дошъл в най-магическия функциониращ РПГ форум в България. Ако си фен на фентъзи жанра, обичаш да пишеш и искаш да развиеш герой - идвай при нас! Обещаваме да е забавно и полезно, както го правим вече почти 10 години!


Вход

Забравих си паролата!

точките на домовете
Gryff450
Slyth 400
Raven 280
Huff 530

ПОДКРЕПИ НИ


BGtop

Гласувай за нас всеки ден, за да ставаме още по-добри и да е още по-забавно и интересно!

Вестник „Пророчески вести“


Smiley face

„Пророчески вести“ е основният новинарски източник на магьосническото общество във Великобритания. Можете да следите новините всяка събота в новите броеве в страницата „Новини“, а в темата на сюжета ще намирате старите броеве, които съпътстват сюжета.Ева Янси

Go down

Ева Янси

Писане  Ева Янси on Пет Юни 30, 2017 1:12 pm

.:Ева Алдрик Янси
19.06.2006
родители: Виктор Алдрик Янси и Хелена Алдрик Янси
Чистокръвна

Единствено дете ''отраснало'' в семейство на смъртождани. Родителите ѝ никога нямат време за нея, но имат високи изисквания. Гледана е в голямо имение от баба си - Анна. Вижда веднъж в годината майка си и баща си, но постоянно получава писма от тях. Основно такива, в които се описват високите очаквания от нея или насъскващия срещу аврорите и Министерството на магията, но тя все още няма изградено мнение за тези неща. Баба ѝ е студена и строга, но дори и само веднъж да е казвала на малката Ева, че я обича, то е достатъчно. Когато получава писмото си за Хогуордс не е развълнувана, нито разочарована. Остава безразлична. Просто някакви училище. Познава много мъгъли въпреки консервативните разбирания на семейството си и отново е безразлична по въпроса. Като подарък за третият ѝ рожден ден получава магически паяк, към който доста се привързва. Три години по-късно баба ѝ го убива като ѝ дава урок да не се привързва към временните неща. Ева е тъжна, но това не ѝ пречи да има скришно домашен любимец хипогриф, който намира случайно още като мъничък. Привързват се един към друг. Той вечно се крие в гората близо до къщата им. Засега го е опазила успешно.

Студена външно. Обикновено е спокойна, но когато пламъчето в очите ѝ пламне е възможно да направи всичко. Болезнено искрена. Никога не крие какво мисли. Прекалено малко неща, от които я е страх. Не се интересува от семейството си. Не е привързана особено нито към майка си, нито към баща си. Единствено към баба си изпитва някаква обич. Обича да се занимава с животни. Обича да плува. Ходи на фехтофка и е доста добра. Още от малка е тренирана на всякакви видове заклинания и отвари. Обожава аромата на мента. Винаги мирише така около нея.

Доста висока за възрастта си. Сиви очи. Слаба. Има лунички. Косата ѝ е кафява, но на слънце понякога изглежда руса. Рядко се усмихва. Погледа ѝ повечето пъти витае в нищото. Има нежни ръце. Косата ѝ почти винаги е вдигната на кок или на плитки. Рядко е пусната. Винаги сресана. Дрехите ѝ са скъпи, но на нея не ѝ пука особено, затова е съвсем възможно и да носи обикновени дрехи на моменти или скъсани.

Местоживеене:
Литъл Хангълтън


Лик на героя: darya dogusheva


Покровител: тестрол

пс: принципно имах идея да е тръгнала две години по-късно, защото майка ѝ и баща ѝ не са искали да ходи в Хогуортс, но на трета година баба ѝ я пуска тайно и всъщност родителите ѝ не знаят, че е в училището. Ако идеята ми се връзва и админите нямат нишо против, тогава сега е на 13 години родена 19.06.2004, но е първи курс заради закъснялото постъпване. Ако не са съгласни, тогава си е родена 19.06.2006 и си е на 11 години.
avatar
Ева Янси


<b>Галеони</b> 1000
Най-добра магия : ...
С добри умения в правенето на отвари

Лик : darya dogusheva
Герой : тук
Възраст на героя : 14
Жилище : Литъл Хангълтън
Семейство : Simon Grey - biological father
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: не
Покровител: тестрол
Безсловесни магии: не

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Ева Янси

Писане  Аштън Андерсън on Пет Юни 30, 2017 3:39 pm

Одобрена си!


Следващите стъпки:
- направи си трезор в банка Гринготс
- направи си жилище, там където ще живееш


Приятна игра!


dying young and playing hard
 
I'VE BEEN TRAVEL TOO LONG, I'VE BEEN TRYING TOO HARD, WITH ONE PRETTY SONG. I HEAR THE BIRDS ON THE SUMMER BREEZE, I DRIVE FAST. I AM ALONE AT MIDNIGHT. BEEN TRYING HARD NOT TO GET INTO TROBLE BUT I, I GOT A WAR IN MY MIND. ---------------------
avatar
Аштън Андерсън


<b>Галеони</b> 5060
Най-добра магия : Империо
Предмет : Защита срещу Черните изкуства / Дуелиране
С добри умения в дуелирането

Лик : Wentworth Miller
Герой : тук
Възраст на героя : 33
Жилище : Годрикс Холоу
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: Да
Покровител: Акромантула
Безсловесни магии: да

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите