HOGWARTS ONLINE BG
ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОГУОРТС ОНЛАЙН БГ

Smiley face

Добре дошъл в най-магическия функциониращ РПГ форум в България. Ако си фен на фентъзи жанра, обичаш да пишеш и искаш да развиеш герой - идвай при нас! Обещаваме да е забавно и полезно, както го правим вече почти 10 години!


Вход

Забравих си паролата!

точките на домовете
Gryff450
Slyth 400
Raven 280
Huff 530

ПОДКРЕПИ НИ


BGtop

Гласувай за нас всеки ден, за да ставаме още по-добри и да е още по-забавно и интересно!

Вестник „Пророчески вести“


Smiley face

„Пророчески вести“ е основният новинарски източник на магьосническото общество във Великобритания. Можете да следите новините всяка събота в новите броеве в страницата „Новини“, а в темата на сюжета ще намирате старите броеве, които съпътстват сюжета.Arian Zito

Go down

Arian Zito

Писане  Arian Zito on Вто Сеп 26, 2017 6:04 am

 

 

 

   
   

   
Ариан Зито, чистокръвен, покровител: полярна лисица, 01.12.2000, Годрикс Холоу
лик: reece king

     

   

   

     
Ариан се появил на този свят заедно със зимата. И макар роден на първият ден от последния месец през годината, която бележела началото на новият милениум, нищо около неговото раждане не било кой знае колко значимо. Няколко поредни години преди неговото раждане през студените месеци почти нямало сняг. В Годрикс Холоу небелоснежната Коледа вече била нещо като тъжна традиция. Но в студената сутрин, в която Ариан решил да внесе дълбок смут в семейството си, решавайки да се появи на бял свят в изключително неподходящият момент, в който родителите му посрещали много важни гости от Министерството в дома си, за първи път от години в Годрикс Холоу завалял продължителен сняг. Ариан е най-малкият от пет деца в домът на семейство Зито, но и най-неочаквания. Новината за неговото раждане не донесла кой знае какви положителни емоции. Фактът, че се е появил на бял свят бил просто монотонна констатация на логичното следствие на събитията в живота на родителите му. Може би след определен брой деца тръпката изчезва. Ариан все още не може да си обясни дали на това се дължи безразличието на родителите му. 
Родословното дърво на Ариан се слави с непокътнатото си чистокръвие и това може би е единственото нещо, с което родителите му истински се гордееха в живота си. Ариан не можеше да си спомни за възможност, която те са изпуснали да изтъкнат колко благородна е тяхната чиста кръв. Сякаш това ги правеше нещо повече от другите. Сякаш можеше да замести липсата на каквито и да е емоции към децата им. Но Ариан отдавна се беше отказал да се кахъри заради коравосърдечните си родители. В семейство, в което не получаваш нищо, освен материално удобство, е трудно дори да разбереш какво се изисква от теб, за да получиш каквато и да е минимална доза внимание. Затова е най-добре да дойде решителният момент, в който просто да се сложи край на и без това безплодните опити. За Ариан този край дойде още преди да получи писмото си от училището за вълшебство и магия. А денят, в който родителите му го изпратиха с два големи куфара, потупване по гърба и "Дръж се сериозно, не забравяй, че името на семейството ни никога не е било опетнявано.", се оказа най-хубявият ден в живота на малкият тогава Ариан. 
Като малък Ариан се чудеше защо големите му братя и сестри отказваха да се връщат вкъщи за празниците, но в моментът, в който Ариан усети живот без родителите си, разбра перфектно причината. Ариан е силно интровертна личност, затова и не успя да завърже кой знае колко приятелства, но беше повече от щастлив и доволен да прекарва времето си в библиотеката, учейки колкото се може повече за магичният свят, от който беше част. Преди да стъпи в Хогуортс единственото нещо, с което Ариан асоциираше магията бяха родителите му и вечните им лекции относно непокътнатото семейно име от поколения на чистокръвни магьосници. През летата, които братята и сестри му прекарваха в домът им, не можеха да използват пръчките си, затова и не можеха да му покажат супер готините трикове, за които му разказваха, че са научили в коридорите на вълшебният замък. Но още от първият ден, в който Ариан стъпи в Хогуортс, разбра, че му предстои да се запознае с един свят, който щеше да му покаже че магията е много повече от кръвният ти статус. Добри магьосници бяха преди всичко и най-вече хората с чисти сърца.
     

   

 

avatar
Arian Zito

Най-добра магия : Вулнера Санентур
С добри умения в правенето на отвари

Здраве :
100 / 100100 / 100


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Arian Zito

Писане  Alania Lodge. on Вто Сеп 26, 2017 10:46 pm

Одобрен.They say it's what you make, I say it's up to fate

© Pyphi(lia)
avatar
Alania Lodge.


<b>Галеони</b> 1230
Най-добра магия : Глациус Триа
Чувство за самосъхранение

Лик : Emilia Clarke
Герой : тук
Възраст на героя : 15
Жилище : Лондон
Семейство : Лодж.
Други взаимоотношения : Филип Бертранд - гадже ❤️
Врагове : Алена Дюшков
Приятели : Елизабет Ендовиер, Едуард Дюшан, Луциус Мортис, Лидия Годфри, Elle.
Здраве :
90 / 10090 / 100


Способности
Магипортиране: не
Покровител: Акула
Безсловесни магии: да

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите