HOGWARTS ONLINE BG
ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОГУОРТС ОНЛАЙН БГ

Smiley face

Добре дошъл в най-магическия функциониращ РПГ форум в България. Ако си фен на фентъзи жанра, обичаш да пишеш и искаш да развиеш герой - идвай при нас! Обещаваме да е забавно и полезно, както го правим вече почти 10 години!


Вход

Забравих си паролата!

точките на домовете
Gryff450
Slyth 400
Raven 280
Huff 530

ПОДКРЕПИ НИ


BGtop

Гласувай за нас всеки ден, за да ставаме още по-добри и да е още по-забавно и интересно!

Вестник „Пророчески вести“


Smiley face

„Пророчески вести“ е основният новинарски източник на магьосническото общество във Великобритания. Можете да следите новините всяка събота в новите броеве в страницата „Новини“, а в темата на сюжета ще намирате старите броеве, които съпътстват сюжета.Nicolett 'Letty' Summers

Go down

Nicolett 'Letty' Summers

Писане  Nicolett Summers on Сря Яну 17, 2018 10:51 am

~ Николет Мери Съмърс ~ 16 ~ нечистокръвна ~ 
~ Джозефин Съмърс - майка (мъртва) / Кевин Съмърс - баща ~ покровител: вълчица ~
fc: Elle Fanning- Абсолютно нечестно е, татко. Защо аз да нося товара за това, че ти в един момент си оглупял съвсем и си взел обикновен мъгъл за съпруга? - при произнасянето на думата мъгъл, малката Николет се сви отбранително, а на лицето й се четеше погнуса.
Баща й въздъхна и побутна вестника настрана. Налагаше му се да отговаря на този въпрос поне веднъж на седмица, а понякога всеки ден, ако на Николет се случеше нещо неприятно. Винаги винеше майка си и нейната "обикновена безполезна кръв". Най-тежко беше, когато избухнеше пред Джозефин. Тогава сълзите в очите на съпругата му, най-прекрасната и специална жена на света, го докарваха до отчаяние. Защо едно 11-годишно момиченце таеше такава злоба към собствената си майка само защото не бе магьосник? Към жената, която я е отгледала и я обича с цялото си сърце...


С порастването на Лети, нещата не се промениха драстично, не осъзнаваше ценността на семейството и когато установи, че мястото й е в Хогуортс, едва-едва я убеждаваха да се прибира за празниците. Всъщност точно след първите две години в Хогуортс, тя прекара едно хубаво лято в дома си и осъзна, че майка й е един прекрасен човек, и че няма никакво значение, че е обикновена, след като Лети все пак бе в магьосническото училище и щеше да стане една от най-силните магьосници на своето време.
И после, декември същата година, тя загуби майка си и вече бе късно за извинения и кавги.
Един от последните й спомени, я караше да плаче в общата стая до изгрев слънце и й трябваше много време, за да го приеме като просто спомен. Двете с Джозефин седяха в нейната стая, пред голямото огледало и Джозефин сплиташе косата й. До преди това лято дъщеря й винаги заключваше вратата и да прекарват време като майка и дъщеря й се струваше невъзможно, затова сега бе толкова щастлива. На етажерката под огледалото имаше три вази със свежи цветя, а на леглото стоеше малко повяхнало венче от маргаритки- Николет го бе носила вчера, докато се разхождаха из Годрикс Холоу. Лети се подпря на лакът и се взря в отражението им в огледалото. Толкова си приличаха, защо го осъзнаваше чак сега? Именно от майка си бе наследила сламената руса коса, бледата кожа и широката усмивка. Очите бе взела от баща си, както и магията, но не това бе важно сега. Джозефин беше толкова красива, докато се усмихваше, с бързината на истинска вълшебница преплиташе русите кичури в нещо невероятно красиво и не спираше да бърбори. Николет й се усмихна в отговор и на свой ред заразказва за живота си в Хогуортс, за друго тя никога не говореше, с никого. Джозефин кимаше, задаваше въпроси и се радваше на пламъчетата в очите на дъщеря й, който заиграваха, щом говореше за магията. Въпросът беше, че и двете тогава бяха щастливи една с друга. И наистина усетиха връзката помежду си. Връзка, която съвсем скоро изчезна и съкруши младата Николет.


Отне й година, за да се почувства отново себе си. Липсата на майка й бе засилена и от чувството й за вина, че толкова дълго време се е държала с нея, все едно е прокълната, грешна, нищожна. Единствено това, че последната година поне малко се бе реванширала, я утешаваше. Макар че от една страна си мислеше, че ще е по-добре ако никога не се бе привързвала към нея. С баща си така и не се сближи, почти не говореше, а и той бе тръгнал по грешен път, така че Николет реши, че от сега нататък е самостоятелна. Когато се прибираше в дома си не излизаше от стаята, а направеше ли го, носеше магическата пръчка със себе си и вдигаше разни предмети из въздуха, за да създава хаос и да дразни баща си. 
Определено семейство Съмърс не бе семейство за пример, а Лети, свикнала да няма ред в живота й, често причиняваше и безредици в Хогуортс. Имаше много енергия, много гняв в себе си, избухваше лесно и не оставаше на никого да й прави мръсно. Малко правила важаха за нея, особено като установи, че може да бъде отличничка по всеки един предмет и че ангелският й вид може да бъде силно оръжие, стига да държи острия си език и горделив нрав извън класната стая, а вътре да взима уверено гласче и скромна усмивка. Особено много я биваше в отварите, а личните й предпочитания клоняха към трансфигурацията. Обичаше дългите разходки в замъка, малко известните места, да стой на крачка от забранената гора и да играе куидич. Ако бе достатъчно заета през цялото време и изглеждаше недосегаема в очите на другите ученици, значи всичко беше наред. 
avatar
Nicolett Summers


<b>Галеони</b> 1000
Най-добра магия : Обливиате
С добри умения в дуелирането

Лик : Elle Fanning
Герой : тук
Жилище : Годрикс Холоу
Приятели : Liesel. - bestie
Здраве :
100 / 100100 / 100


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Nicolett 'Letty' Summers

Писане  Madison M. on Сря Яну 17, 2018 11:01 am

За мен е чест да те приветствам с добре дошла, Лети!
Прекрасен лик, прекрасна и пълноценна биография, прекрасен герой!

Следващи стъпки:
- Създай си трезор в банка Гринготс;
- Създай си жилище в Годрикс Холоу;
- Направи тест за разпределяне в дом;

Приятна игра!


                                     
Mary prays the rosary from my broken mind.

avatar
Madison M.


<b>Галеони</b> 1000
Най-добра магия : Смразяваща мaгия
Отлични пророчески умения

Лик : Kaya Scodelario
Герой : тук
Възраст на героя : 19
Жилище : Лондон
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: не
Покровител: Сърна
Безсловесни магии: не

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите