HOGWARTS ONLINE BG
ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОГУОРТС ОНЛАЙН БГ

Smiley face

Добре дошъл в най-магическия функциониращ РПГ форум в България. Ако си фен на фентъзи жанра, обичаш да пишеш и искаш да развиеш герой - идвай при нас! Обещаваме да е забавно и полезно, както го правим вече почти 10 години!


Вход

Забравих си паролата!

точките на домовете
Gryff450
Slyth 400
Raven 280
Huff 530

ПОДКРЕПИ НИ


BGtop

Гласувай за нас всеки ден, за да ставаме още по-добри и да е още по-забавно и интересно!

Вестник „Пророчески вести“


Smiley face

„Пророчески вести“ е основният новинарски източник на магьосническото общество във Великобритания. Можете да следите новините всяка събота в новите броеве в страницата „Новини“, а в темата на сюжета ще намирате старите броеве, които съпътстват сюжета.Умения

Go down

Умения

Писане  Мейкън Рейвънуд on Сря Авг 21, 2013 10:24 am

1. Какво представляват уменията?
Всеки герой има специално умение, което го отличава от останалите. Засега има само осем умения, но с времето ще добавяме и още. Това умение може да му бъде изключително полезно в някои ситуации в РП писането и да се използва за него. Умението се избира още при създаването на героя, но ако такова не е записано в профила Ви, можете да се обърнете към администратор, за да Ви въведе умението, което си избирате. Подбирайте уменията според характера на героят Ви, статута му (дали е ученик, учител, възрастен) и това - какви РПта мислите да пишете с него. 

Уменията не се виждат в профилите, а в кутиите на мненията, където е и Вашият аватар. (за пример, поставете мишката си върху моят аватар от дясно). Ако не знаете картинките наизуст, можете да поставите мишката върху умението, за да прочетете какво е то.

2. Мога ли да имам две умения?
Да. Първото умение на всекиго е безплатно, а всяко следващо струва 2.40лв., които се заплащат на кратък SMS с текст PASS на номер 1926 и обратният код трябва да бъде написан на админа.

3. Как да променя умението на героя си?
Не може. Уменията не се променят, понеже най-вероятно вече сте писали РП, където споменавате умението си. Ако то бъде променено и някой чете РПто Ви ще излезе, че имате две уменията. Точно това е причината уменията да не се променят.

4. Мога ли да изгубя умение?
Може, това е наказателна мярка от админите към героите на потребителите, ако в РПтата им има елементи, нарушаващи правилата.

5. Умения:
 Доминиращ характер - подходящо умение, ако искате да ръководите някаква група от магьосници. Да имате доминиращ характер означава, да можете да манипулирате хората, за да вършат нещата във Ваша полза, да Ви служат и да Ви бъдат лоялни - Вие сте техният духовен водач и лидер. Те взимат пример от Вас, харесват и мразят каквото и Вие.

Добър заклинател - това означава, че заклинанията Ви са по-силни. Важно е да се подчертае, че по-силни са заклинанията, не магиите Ви. Ако не знаете каква е разликата, потърсете в Потър уики или попитайте админа. Подходящо умение за потребители, които винаги обичат да пишат как героите им правят заклинания, или се дуелират.


Чувство за самосъхранение - много полезно умение за Тъмните магьосници. Да имаш „чувство за самосъхранение" значи да можеш да избягваш нежелани ситуации, да знаеш как да се справяш в много от тях, независимо дали това значи, че трябва да набедиш другиго. С няколко думи - магьосниците с развито чувство за самосъхранение трудно биха могли да бъдат хванати в определени ситуации.

Отлични пророчески умения - тези умения позволяват на героя Ви да вижда миналото, елементи от бъдещето, докато спи, например, да може да гадае чрез Тасеомантика, на ръка и с други магьоснически предмети, дори да създава пророчества. Много подходящо умение за РПтата.

Добри умения в правенето на отвари - прекрасни РПта можете да пишете с това умение на героя Ви. Както знаете, отварите в Хогуортс Онлайн БГ имат доста важно значение, защото героят Ви има здраве, което изтича при дуели и схватки с други герои и ще Ви трябват отвари, за да се лекувате. Ако съберете съставки и за многоликова отвара, ще можете да се превръщате в герои на други потребители - със същите ликове, профили и имена за определен срок от време.

Отлични умения в магипортирането - ако сте луд „Хари Потър" фен и искате РПтата Ви да бъдат по-шарени, няма да е зле да можете да се магипортирате като професионалисти - без да се въртите, без да летите като пушеци дим, с това умение ще можете дори да магипортирате няколко души наведнъж, без Министерството на Магията да може да разбира.

Богати интелектуални способности - какво по-хубаво от това да си мъдър и велик магьосник? Да знаеш повечето магии и заклинания, да си една крачка по-напред от всички други във всички знания. Това става, когато героят Ви има богати интелектуални способности.

Добри умения в дуелирането - най-подходящото умение за героите, които често се дуелират. Щом имате добри умения, най-вероятно винаги ще печелите срещу магьосници, които нямат такова умение. То Ви дава способности да избягвате мощни проклятия, да знаете кога и как да реагирате и да имате голям опит с дуелирането като цяло.
avatar
Мейкън Рейвънуд


<b>Галеони</b> 27 401
Най-добра магия : Протего
Доминиращ характер

Лик : Richard Wilson
Герой : тук
Възраст на героя : 86
Жилище : Годрикс холоу
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: да
Покровител: Орел
Безсловесни магии: да

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите