HOGWARTS ONLINE BG
ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОГУОРТС ОНЛАЙН БГ

Smiley face

Добре дошъл в най-магическия функциониращ РПГ форум в България. Ако си фен на фентъзи жанра, обичаш да пишеш и искаш да развиеш герой - идвай при нас! Обещаваме да е забавно и полезно, както го правим вече почти 10 години!


Вход

Забравих си паролата!

точките на домовете
Gryff450
Slyth 400
Raven 280
Huff 530

ПОДКРЕПИ НИ


BGtop

Гласувай за нас всеки ден, за да ставаме още по-добри и да е още по-забавно и интересно!

Вестник „Пророчески вести“


Smiley face

„Пророчески вести“ е основният новинарски източник на магьосническото общество във Великобритания. Можете да следите новините всяка събота в новите броеве в страницата „Новини“, а в темата на сюжета ще намирате старите броеве, които съпътстват сюжета.Професии

Go down

Професии

Писане  Мейкън Рейвънуд on Съб Авг 24, 2013 2:50 am

Какво са професиите?
Професията ти дава възможност да живееш по уникален и различен начин в живота на един магьосник. Ако работиш в министерството, ще имаш собствен кабинет, който можеш да обзаведеш по своя преценка. Ще имаш истинската възможност да бъдеш началник и да нареждаш на други потребители какви задачи да изпълняват. Ако не работиш в министерството ще имаш разнообразни задачи из целия форум. Каквато и професия да избереш, вихри фантазията си из форума и прави РП-та с различни играчи. 
Задоволство 
За да можеш да достигнеш професия трябва при създаването на героя си да напишеш коя професия си си избрал. Като лично съобщение ще получиш кратък тест, който да попълниш за нея. Ако не се справиш достатъчно убедително на теста - ще получиш друга професия, подобна на тази, която искаш. Успех Задоволство
Как печеля парите си?
Веднага щом получиш професия, можеш всяка седмица - в неделя или понеделник, да вземеш заплатата си от банка Гринготс. В нея ще намериш специална тема за изплащане на заплати. Ако пропуснеш ден за вземане на заплата, тя остава в полза на банката.
Как да си променя професията?
Ако си спомняш, избра професията си при създаването на героя. Там имаше една тема - промяна на професията, в която можеш да пишеш, когато достигнеш нов праг точки и искаш да промениш професията си.
Професиите:
Oхрана на банка Гринготс - подразбира се. Няма, обаче, да сте облечени като аврори с високи и красиви мантии, а ще носите стегнати тъмно сини полицейски униформи.
Касиер в банка Гринготс - като касиер в банката, ще имате отговорната задача да изплащате заплатите на героите на другите потребители.
Чистач на метли - все отнякъде се започва, нали?
Змийски вълшебник - това е магьосник, който обикаля от място на място, заедно със змии, които „танцуват" докато той измагьосва мелодия от пръчката си. Припечелва каквото му оставят хората по улицата.
Помощник в отдел „Магьоснически разпоредби" - когато трябва да конфискувате нечие жилище, нечии предмет или някъде има проблем с материална насоченост - Вие сте там.
Музикант - можете да измагьосвате музика от пръчката си или да свирите на инструмент.
Куидич рефер - какво по-подходящо за хората, които харесват спорта?
Регистратор на магии - ти ще регистрираш новите магии, които Създателите на магии ти изпращат.
Аритмантик - Аритмантиката е сложна наука за гадаене чрез числата. Магьосници ще идват при Вас за съвети или неща, които искат да узнаят за бъдещето си.
Магьосник „Специални ефекти" - това е магьосник, който се наема да прави странни предмети с цел забавление. Наема се най-вече по партита или събирания, за да прави ефектни неща като например летящи свещи като в Хогуортс, чаши, които се пълнят сами, чинии, които се мият сами и всякакви други щуротии.
Психотерапевт - ясно е. Магьосник, който лекува другите магьосници с хапчета и лечебни заклинания против нервите или проблемите им.
Инструктор по магипортиране - като учител по магипортиране ще получаваш задачи да обучаваш ученици от Хогуортс как се магипортира. Една много интересна професия, свързана с преподаване и работа.
Лечител в Св. Мънго - лечителите в болницата за магически наранявания и заболявания ,,Св. Мънго" са изключителни специалисти в лекуването на тежки рани и травми. Чрез медикаменти и пръчки те могат да се справят с всяко предизвикателство. Можеш да станеш един от тях, а задачата ти ще бъде да лекуваш другите магьосници.
Специалист „Мъгълски връзки" - служител на Министерството на Магията, който определя срещи между мъгълският Министър на магията и магьосническият такъв. Специалистът „Мъгълски връзки" решава кога и къде ще има събития между магьосници и мъгъли и участва в създаването/промяната на правилата за немагьосническата общност.
Журналист - от теб ще се изисква да правиш статии за вестника на форума. 
Магизоолог - специалист, който се занимава с магическите създания. Ако някъде има проблем с такова - той е там. Също участва и в класифицирането на създанията според вредата, която носят.
Заличител - магьосник, пращан от Министерството на магията да трие паметта на мъгъли, станали свидетели на магьосническа дейност.
Меди-магьосник - доктор в магьосническата болница „Св. Мънго".
Ловец на вампири - името си говори достатъчно. Магьосник с подготвени заклинания срещу вампири.
Майстор на метли - магьосник, който изработва метли.
Началник на отдел ,,Аврори"
Началник на отдел ,,Охрана на магическия ред"
Аврор - магьосническа охрана. Най-добрите майстори в дуелирането и приготвянето на отвари.
Непродумващ - малко се знае за непродумващите. Интересното за тях е, че никога не е споменато с какво се занимават, но е всеизвестно, че нямат право да говорят за това. Очевидно са важни клечки в работата на Министерството. Споменато за тях е, че работят в отдел ,,Мистерии", най-вероятно изучават любовта в ,,Стаята на любовта" ,смъртта в ,,Стаята на смъртта", или времето в ,,Стаята на времето". При толкова интересна и любопитна професия, оставяме на въображението ти да решиш какво да правиш, ако станеш непродумващ.
Пречупвач на проклятия - или просто „пречупвач". Той се праща по магьосници, станали жертва на различни проклятия като вкаменяване, обезкостяване и др.
Драконолог - специалист в областта на изучаването и отглеждането на дракони.
Убиец на дракони - магьосник, който преследва драконите. Той е извън закона.
Лечител на дракони - магьосник, който лекува дракони.
Майстор на пръчки - човек, който създава магьосническите пръчки. (ще имате собствен магазин на Диагон Али)
Създател на магии - е, да , магиите също се създават някъде. Защо ти да не си един от тези хора?
avatar
Мейкън Рейвънуд


<b>Галеони</b> 27 401
Най-добра магия : Протего
Доминиращ характер

Лик : Richard Wilson
Герой : тук
Възраст на героя : 86
Жилище : Годрикс холоу
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: да
Покровител: Орел
Безсловесни магии: да

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите