HOGWARTS ONLINE BG
ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОГУОРТС ОНЛАЙН БГ

Smiley face

Добре дошъл в най-магическия функциониращ РПГ форум в България. Ако си фен на фентъзи жанра, обичаш да пишеш и искаш да развиеш герой - идвай при нас! Обещаваме да е забавно и полезно, както го правим вече почти 10 години!


Вход

Забравих си паролата!

точките на домовете
Gryff450
Slyth 400
Raven 280
Huff 530

ПОДКРЕПИ НИ


BGtop

Гласувай за нас всеки ден, за да ставаме още по-добри и да е още по-забавно и интересно!

Вестник „Пророчески вести“


Smiley face

„Пророчески вести“ е основният новинарски източник на магьосническото общество във Великобритания. Можете да следите новините всяка събота в новите броеве в страницата „Новини“, а в темата на сюжета ще намирате старите броеве, които съпътстват сюжета.Еманюел Козет Воже

Go down

Еманюел Козет Воже

Писане  EmmanuelleV. on Сря Май 24, 2017 9:35 pm
Еманюел Козет Воже
родена на 13.11.2002
смесена кръв
Лондон
покровител - котка


Външен вид:
Еманюел е висока и стройна. Има дълга тъмно кестенява, начупена коса, които елегантно се спускат под раменете и. Кожата и е почти снежно бяла, което понякога я кара да изглежда болнава. Очите й, синьо-зелени като морските вълни ярко се открояват на нежната и бледа кожа, която е покрита с множество лунички. Устните й са плътни, бледо розови, които изглеждат изящно, когато тя се усмихва, което честно казано не се случва често. Погледът и изглежда дяволит, което перфектно съвпада на характера и.

Характер:
Тя има много борбен дух, който е изградила сама през годините. Въпреки трудностите, Еманюел не навежда глава пред изпитанията, на които я подлага животът, а напротив... тя намира сили и продължава напред. Не е много общителна, но винаги се е чувствала не на място и е отбягвала хората. Тя е голям мечтател, а имайки предвид колко книги е изчела, това не изненадва никого. Всъщност тя изглежда студена, защото рядко показва емоции, но никога не е срещала някого, на когото да се довери.

Родители и история:
Годината е 2001, мястото – едно почти разпадащо се кабаре в Лимож, западна Франция. Изабел Воже, млада изгряваща кабаретна певица, току що се бе качила на сцената, когато погледът и се спря върху един господин, минаващ трийсетте, който пушеше пура на бара. Той не откъсваше очи от нея, сякаш се опитваше да запамети до последния детайл всяка черта на лицето и. Той посещаваше всяка вечер заведението в последните десет дни, стоеше на същия стол и пиеше Реми Мартен. В края на четиринайстия ден, младият господин реши да покани Изабел в Англия. Разказа и за веригата клубове, които държи в дъждовната държава, омая я с приказките си за бъдещата и професионална кариера като певица, затова не е изненада, че няколко дни по-късно тя се намираше на летище Лутън в Лондон. Романсът им продължи едва шест месеца,а кариерата и изтрая дори по-кратко. Когато Джон Картър разбра, че Изабел е бременна в четвъртата седмица я напусна. Меко казано я напусна... той използва заклинанието „Обливиате“ върху нея, а когато тя отново отвори очи, той и споменът за него бяха заличени.

Еманюел Козет Воже се роди през един необичайно слънчев ден за късната есен на 2002 година. Изабел, въпреки липсата на спомени реши да задържи детето, а обясненията, които даваше на дъщеря си бяха, че баща и е загинал преди да се роди. Реши, че лъжата (ако тя разбираше беше такава) ще е по-приемлива от факта, че тя самата не го помни, затова измисляше какви ли не всевъзможни истории за него, на които малката Еманюел вярваше. Въпреки  липсата на мъжко присъствие, малкото момиченце беше борбено и се справяше с всяка поставена от нея цел, а и и се налагаше. Малко след десетия и рожден ден майка и напусна този свят заради коварна болест и Еманюел остана напълно сама. Може би заради борбения си дух или заради нуждата и да се доказва пред самата себе си, Ема реши да избърше сълзите си и да продължи напред. Но какво би могло да знае едно малко дете за домакинството или за месечния наем на квартирата, в която живее? Останала на улицата, само с дрехите на гърба си и плюшения си мечок Тоби (подарък за десетия си рожден ден), тя започва да обикаля из мрачния град в търсене на работа. Дали заради студения сезон или заради нуждата от компания, възрастна дама с прошарена коса и строг поглед реши да я приюти. Срещу оскъдно количество храна и подслон, който се явяваше един мрачен килер, тя почистваше цялата къща на мадам Воар, гладеше, переше, та дори се опитваше да готви. Възрастната дама живееше сама в центъра на Лондон в двуетажна къща с просторен двор. Двамата и синове бяха починали неотдавна при мистериозни обстоятелства, затова тя често се напиваше и малтретираше малкото момиченце. Тя търпеше, само защото нямаше друг избор, но един ден, след поредния нервен срив на мадам Воар, не издържа и избяга. Останала отново на улицата, Еманюел вървеше без посока, а сълзите и се сливаха със ситните капки дъжд, които все едно усетили настроението и започнаха да зачестяват. Тя се сви под тентата на един зеленчуков магазин и започна да се моли и за чудо... и чудото не закъсня. Когато отвори очи, пред погледът и беше застанала една снежно бяла сова, която сякаш я гледаше с умиление и се опитваше да прочете историята в очите и. В човката си държеше писмо, на което ясно се открояваше червен печат. Совата направи няколко несигурни крачки към плачещото дете, след което пусна писмото в скута на Еманюел. Тя не можа на момента да реши кое е по-странно: птицата, която очевидно показваше загриженост, потърквайки перата на крилете си в ръката й или писмото, на което беше изписано името и, а на мястото за адрес бе изписано – „Заслонът под тентата на магазина Дийн и Смит“. Тя разкъса писмото и последвалото изречения я остави без дъх: 

"За госпожица Еманюел Воже. Вие сте приета в училището за магии и вълшебства Хогуортс."

Тя премига няколко пъти изненадано, когато усети как един господин с дълга черна мантия я хвана за ръката и с усмивка на лицето и прошепна: „Време е, да тръгваме!“


avatar
EmmanuelleV.


<b>Галеони</b> 1000
Най-добра магия : Сектумсемпра
Доминиращ характер

Лик : Michelle Trachtenberg
Герой : тук
Възраст на героя : 16
Жилище : Лондон
Семейство : няма
Врагове : Катерина Волков
Приятели : Валънтайн Рейн, Едуард Дюшан
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: не
Покровител: котка
Безсловесни магии: не

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Еманюел Козет Воже

Писане  EmmanuelleV. on Сря Май 24, 2017 9:47 pm

П.С.: Писала съм, че е родена през 2002 година, понеже преди имах друг герой, роден тази година. За съжаление не си спомням регистрирацията си, а не ми се започва отначало. Героите ми също нямат нищо общо като история. Другата е под името Катерина Волков. Искам само да се извиня за объркването. :)


avatar
EmmanuelleV.


<b>Галеони</b> 1000
Най-добра магия : Сектумсемпра
Доминиращ характер

Лик : Michelle Trachtenberg
Герой : тук
Възраст на героя : 16
Жилище : Лондон
Семейство : няма
Врагове : Катерина Волков
Приятели : Валънтайн Рейн, Едуард Дюшан
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: не
Покровител: котка
Безсловесни магии: не

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Еманюел Козет Воже

Писане  Аштън Андерсън on Сря Май 24, 2017 10:15 pm

Одобрена си!


Следващи стъпки:
- Да направиш разпределителния тест
- Да си направиш трезор в банка Гринготс
- Да си направиш жилище, там където ще живееш


Приятна игра!


dying young and playing hard
 
I'VE BEEN TRAVEL TOO LONG, I'VE BEEN TRYING TOO HARD, WITH ONE PRETTY SONG. I HEAR THE BIRDS ON THE SUMMER BREEZE, I DRIVE FAST. I AM ALONE AT MIDNIGHT. BEEN TRYING HARD NOT TO GET INTO TROBLE BUT I, I GOT A WAR IN MY MIND. ---------------------
avatar
Аштън Андерсън


<b>Галеони</b> 5060
Най-добра магия : Империо
Предмет : Защита срещу Черните изкуства / Дуелиране
С добри умения в дуелирането

Лик : Wentworth Miller
Герой : тук
Възраст на героя : 33
Жилище : Годрикс Холоу
Здраве :
100 / 100100 / 100


Способности
Магипортиране: Да
Покровител: Акромантула
Безсловесни магии: да

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Еманюел Козет Воже

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите