HOGWARTS ONLINE BG
Домът на Роби Търнър WpgS9I5

Join the forum, it's quick and easy

HOGWARTS ONLINE BG
Домът на Роби Търнър WpgS9I5
HOGWARTS ONLINE BG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ДОБРЕ ДОШЛИ В HOGWARTS ONLINE BG!

Hogwarts Online BG

Хогуортс Онлайн БГ е най-магическият RPG фен-форум на поредицата "Хари Потър" в България с 10 години история.

Създайте си герой- ученик, учител, смъртожаден или герой с професия и се впуснете във вълшебното приключение.
Присъедини се към Hogwarts Online BG
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Back in the game, v.2021 / vol.6
Домът на Роби Търнър EmptyПет Окт 04 2024, 15:55 by Jessica Whittemore

» Игра "Pottermore"
Домът на Роби Търнър EmptyВто Мар 08 2022, 20:14 by Рок Хауърд

» Отначало
Домът на Роби Търнър EmptyНед Окт 10 2021, 20:05 by Рок Хауърд

» Какво ще сложиш в ръцете на следващия?
Домът на Роби Търнър EmptyПон Авг 02 2021, 11:01 by Рок Хауърд

» Опиши се с книга
Домът на Роби Търнър EmptyНед Апр 11 2021, 16:49 by Зак Уордън

» Истина или лъжа за предишния
Домът на Роби Търнър EmptyСря Ное 18 2020, 06:34 by Урика

» Какво би направил на/с предишния писал?
Домът на Роби Търнър EmptyПон Окт 19 2020, 00:24 by Урика

» Five of wands & Page of pentacles
Домът на Роби Търнър EmptyПет Сеп 11 2020, 18:53 by Everett Lexington

» Пейката на желанията
Домът на Роби Търнър EmptyНед Сеп 06 2020, 22:49 by Rhys Hutchcraft

» Урок №1: Fight in order to survive
Домът на Роби Търнър EmptyПет Авг 21 2020, 11:09 by iggy,

» Беше играчка, стана хоби и страст
Домът на Роби Търнър EmptyПет Авг 21 2020, 01:20 by Рок Хауърд

» Античната библиотека
Домът на Роби Търнър EmptyСря Авг 19 2020, 23:03 by Rhys Hutchcraft

» Everything black...
Домът на Роби Търнър EmptyНед Авг 16 2020, 16:54 by Reanna

» Bluebird
Домът на Роби Търнър EmptyВто Авг 11 2020, 23:20 by Charlotte F

» Дневник по Вълшебства
Домът на Роби Търнър EmptyСъб Авг 08 2020, 16:28 by Everett Lexington

» Урок №1 - Отвара "Заклинание"
Домът на Роби Търнър EmptyВто Авг 04 2020, 20:21 by Rhys Hutchcraft

» Цитати за историята ^^
Домът на Роби Търнър EmptyСря Юли 29 2020, 23:43 by Jessica Whittemore

Домът на Роби Търнър

Go down

Домът на Роби Търнър Empty Домът на Роби Търнър

Писане by robbi3 turner Нед Юни 18 2017, 21:37

Домът на Роби Търнър Britain-derbyshire-england-home-house-Favim.com-315361
robbi3 turner
robbi3 turner

<b>Галеони</b> 6290
<b>XP</b> XP : 27518
Най-добра магия : Заклинанието на Моли Уизли- подобно на проклятието Авада Кедавра, убива (или замразява) жертвата като превръща тялото им в сиво и се взривява на парчета.
С добри умения в дуелирането

Герой : тук
Възраст на героя : 37
Жилище : Годрикс Холоу
Други взаимоотношения : Our "almost" will always haunt me. - Aglaya Bogederska
Здраве :
Домът на Роби Търнър Bar-le11100 / 100100 / 100Домът на Роби Търнър Bar-ri10

Способности
Магипортиране: да
Покровител: таралеж
Безсловесни магии: да

Върнете се в началото Go down

Домът на Роби Търнър Empty Re: Домът на Роби Търнър

Писане by robbi3 turner Пет Юни 23 2017, 00:26

Едва не ревнах с глас при вида на кухнята. Сви ме сърцето само като си помисля, в каква ли обстановка тъне останалата част от къщата. Нима съм бързал толкова много на излизане, че дори не съм имал тези пет секунди, достатъчни за изписването на елементарно движение с пръчката, насочвайки заклинанието към тази бъркотия?! Надали е щяло да ме забави чак толкова; за сметка на това, сега ще трябва да напрегна съзнанието си двойно повече, че да измисля начин да се справя и с мириса на застояло, който не на шега, бе започнал да се изостря.
Направо зловонна воня. Не се сетих за друго, освен да отворя прозорците широко, след като се закашлях неистово и по най-бързия начин провесих глава на вън, за да се съвзема. 
Анапнео, насочих цялата си концентрация към моето спасение, докато дишането ми се се стабилизира. Чудех се, до къде ще я докарам с нехайството и отлагането на днешната работа за по-късен етап от време: може и да съм отговорен, но това в никакъв случай не важи и за собственото ми здраве и благополучие. Щях да се докарам до безпомощност, което освен, че е показател как не мога да се грижа за себе си (мъж на тези години), ами и е небивал срам, когато самата злополука се разчуе. По-добре наистина да умра, отколкото да посрещна лично коментарите на хората. Вече ги чувах, как не могат да си обяснят колко вещ магьосник съм, с добри умения в дуелирането и с отговорна професия, служеща в полза на другите. Как става така, че за себе си не може да се погрижи!?
Най-глупавото е, че сам нямам отговор на въпроса, обезоръжен съм и не бих могъл да се защитя при евентуални нападки. Започваше да ми писва този отшелнически, тежък, ергенски живот. Започвах да не вземам себе си на сериозно, да се дразня на слабостта си да съм винаги в разгара на събитията, да поднасям чая на министъра и да чистя омайници от завесите в кабинета му, ако се наложи (докато в собствения ми дом, моята лична крепост, в завесите може и по страшни неща да съм развъдил). Следвах заповедите само и единствено, за да съм забелязан; подчинявах се, само, за да не стане тъй, че един ден просто ще бъда забравен и изоставен в полезрението. Страхувах се да не остана в сянка до толкова, че бях на път да изгубя идентичността си.
Като че ли, едва сега, в точно този момент, свежия въздух ме ободри и ми опресни главата. Разсъдъка ми вероятно е бил под упойка и до сега тялото ми не му е искало мнението. Помъчих се да си спомня от кога е така, като в края на краищата подложих и факта, че не помня, под съмнение. Стреснах се, защото не можах да си обясня какво се случва с мен. Сякаш сам сложен под някакво заклинание, ежедневието ми минава в задачи и отговорности, които не ми печелят повече от златото, трупано в сметка, а дори не съм сигурен за какво ще използвам.
- Сигурно някой ми е направил магия за желиран мозък... - успокоих се, осъзнавайки че съм се впуснал в дълбоки размисли, водещи до нелепи изводи. Умората след дългия работен ден не биваше да се пренебрегва, поне за това съм напълно сигурен, затваряйки прозореца. Просто смърдящи остатъци и неизмити поне от три вечери съдове, по-добре е, отколкото да не съм платил някоя от мъгълските сметки за разходи, с което накрая стигах до съдебни изпълнители. Няма нещо, което моята 29 - сантиметрова яворова пръчка със сърдечна нишка от змей, да не може да разреши.  
-Скоргифай.
robbi3 turner
robbi3 turner

<b>Галеони</b> 6290
Най-добра магия : Заклинанието на Моли Уизли- подобно на проклятието Авада Кедавра, убива (или замразява) жертвата като превръща тялото им в сиво и се взривява на парчета.

Здраве :

Способности

Домът на Роби Търнър Empty Re: Домът на Роби Търнър

Писане by robbi3 turner Нед Сеп 03 2017, 22:45

Сещате ли се за начина, по който се чувствате, когато за пръв път в живота си попаднете под влиянието но ново и непознато?! 
Странно е, и е способно да ме влуди, само защото не мога да го контролирам...
Чувството в моя случай бе едно постоянно осезаемо усещане, обхванало всичко, което ме сполетяваше. Започна, когато преди два месеца, в началото на лятото, бях командирован не къде да е, ами в дома си, в китния Годрикс Холоу, който сякаш е излязъл от приказките.
Ако в годината има 248 работни дни, аз съм познат на всички като човек, който ще работи минимум, плюс още седем, за това разбирате, колко трудно излезе да ме убедят да изляза в почивка. Платен отпуск, Търнър, какво си се заинатил, получих тросвания всякакви, но не липсваха и окуражителни думи от близки колеги, които осъзнаваха колко болезнено е за мен такова решение. Някой ще рече, че са ме отстранили от работа - напротив; беше момент, преломен в кариерата ми: за мен се говореше повече от всякога, бях и привилегирован в службата, ала да съм в отпуск е равноправно на разбито сърце за мен; за мен, който изпитва параноя при задаващия се уикенд.
Признавам, че всички имаха право и са желали само моето добро, не и да ме засенчат или да не се пенсионирам навреме, хе хе, хо хо (сега осъзнавам колко нелепо е, само като си го помисля, но на мен наистина ми минаваха подобни умозаключения). С трудовия стаж не изоставах, но нещо друго би попречило да доживея старините си и това е лекотата, с която щях да пренебрегна здравето си и този път.
Нападението срещу невръстни бе крахът на моето благосъстояние, а двете седмици хоспитализация в Свети Мънго и продължаващата и с днешна дата визитация при психолог, са доказателството за това. Никога до преди не съм гледал на себе си като на личност, способна да се вълнува за десетки пъти повече неща от, само и единствено, вярната ми магическа пръчка: добре ли прецених замаха, ясно ли произнесох, достатъчно бърз ли бях, останаха в миналото, или поне на заден план за момента. Оставайки си у дома за повече от преспиване (йъп, доооста повече), бе с цел освен възстановяване, и преосмисляне на приоритети. Имах за задача да науча и обикна тази новост в живота си, да вникна в нея, защото излиза, до сега просто съм съществувал... 
Сутрините са отредени за благодарност, че имам легло, и въпреки всичко - моите его и работохолизъм, ще намеря начин да живея този пореден живот по правилния начин. Току виж, пропилея времето, а това е била последната ми възможност! Вглеждах се повече в детайла; дървета, треви, пернати и толкова хора, които ме познават. Усещах, че връзката ми със заобикалящия свят укрепва и заздравява, придобива очертанията на свещена. Съвсем спонтанно станах по-внимателен в досега си, не само с човека, ала и с вещите, като крайния резултат не бе напрежение, ами напротив - внесе жива и непринудена радост, от което на душата ти става по-леко.
Често ме налягаха мисли за поведението и постъпките ми в миналото. Ранявал съм не веднъж, като влизайки във взаимоотношения, съм имал наглостта да се отнеса съвсем първично, досущ като първобитен: хубава храна, мятай я насам, и викам да си я хапнем. Или по-точно, хубава храна - ако я има на масата, е чудесно, ако я няма - не е трагедия. Пак заслепен от стремежа да се издигна като аврор, съм подритвал и недооценявал чуждото старание/отдаденост. Срамувах се...
Двамата с доктора се опасявахме, че с връщането на работа ще приветствам отново старите навици и дните терапия ще идат напразно. По-нисък съм от тревата в очакване на съдбата си, защото тя е в ръцете на ума ми, за когото не съм сигурен, че е готов да изкорени дълбоко срасналите разбирания. Умът и съзнанието ми не са безплодни, но познават пътища, не водещи до облекчение, а принципът им на действие е пагубен във всяко едно отношение. Тепърва ще се разбере, ще успея ли да трансфигурирам същността си, впоследствие и схващанията, в едно пулсиращо удоволствие, леко дишане и безгрижно свирукане.
Денят на завръщането ми наближаваше и смело твърдя, че с това давам зелена светлина и на същинското изпитание.
Без прекомерно размахване на пръчки този път, пък били те и от явор. 
robbi3 turner
robbi3 turner

<b>Галеони</b> 6290

Здраве :

Способности