HOGWARTS ONLINE BG
Aivirrne's mansion WpgS9I5

Join the forum, it's quick and easy

HOGWARTS ONLINE BG
Aivirrne's mansion WpgS9I5
HOGWARTS ONLINE BG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ДОБРЕ ДОШЛИ В HOGWARTS ONLINE BG!

Hogwarts Online BG

Хогуортс Онлайн БГ е най-магическият RPG фен-форум на поредицата "Хари Потър" в България с 10 години история.

Създайте си герой- ученик, учител, смъртожаден или герой с професия и се впуснете във вълшебното приключение.
Присъедини се към Hogwarts Online BG
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Back in the game, v.2021 / vol.6
Aivirrne's mansion EmptyПет Окт 04 2024, 15:55 by Jessica Whittemore

» Игра "Pottermore"
Aivirrne's mansion EmptyВто Мар 08 2022, 20:14 by Рок Хауърд

» Отначало
Aivirrne's mansion EmptyНед Окт 10 2021, 20:05 by Рок Хауърд

» Какво ще сложиш в ръцете на следващия?
Aivirrne's mansion EmptyПон Авг 02 2021, 11:01 by Рок Хауърд

» Опиши се с книга
Aivirrne's mansion EmptyНед Апр 11 2021, 16:49 by Зак Уордън

» Истина или лъжа за предишния
Aivirrne's mansion EmptyСря Ное 18 2020, 06:34 by Урика

» Какво би направил на/с предишния писал?
Aivirrne's mansion EmptyПон Окт 19 2020, 00:24 by Урика

» Five of wands & Page of pentacles
Aivirrne's mansion EmptyПет Сеп 11 2020, 18:53 by Everett Lexington

» Пейката на желанията
Aivirrne's mansion EmptyНед Сеп 06 2020, 22:49 by Rhys Hutchcraft

» Урок №1: Fight in order to survive
Aivirrne's mansion EmptyПет Авг 21 2020, 11:09 by iggy,

» Беше играчка, стана хоби и страст
Aivirrne's mansion EmptyПет Авг 21 2020, 01:20 by Рок Хауърд

» Античната библиотека
Aivirrne's mansion EmptyСря Авг 19 2020, 23:03 by Rhys Hutchcraft

» Everything black...
Aivirrne's mansion EmptyНед Авг 16 2020, 16:54 by Reanna

» Bluebird
Aivirrne's mansion EmptyВто Авг 11 2020, 23:20 by Charlotte F

» Дневник по Вълшебства
Aivirrne's mansion EmptyСъб Авг 08 2020, 16:28 by Everett Lexington

» Урок №1 - Отвара "Заклинание"
Aivirrne's mansion EmptyВто Авг 04 2020, 20:21 by Rhys Hutchcraft

» Цитати за историята ^^
Aivirrne's mansion EmptyСря Юли 29 2020, 23:43 by Jessica Whittemore

Aivirrne's mansion

Go down

Aivirrne's mansion Empty Aivirrne's mansion

Писане by Victoria Aivirrne Пон Мар 04 2013, 20:33

Aivirrne's mansion 47205-bigthumbnail

Когато разбереш лошата поличба на семейството си вече стените му не са толкова приветливи. Виждаш само лошото, само мрачното в едно място. Точно така се случи и с мен след онзи ден. От бели стените станаха черни. Сякаш бяха омагьосани да показват, как възприемам сама имението. По стените вече имаше паяжини. Не беше толкова топло като преди. По-скоро беше малък кошмар. Малък ад. А аз бях попаднала в него.
Единственото приветливо място бе останала библиотеката. Тя все още беше топла и приятна, чакаща някой да разгърне листата на книгите и. Нейните чада. Нейните рожби. И аз бях този човек. Това създание развалящо пълната тишина със своите обувки на малки токове. Аз бях онзи нарушител, който откъсваше рожбите и от рафтовете и ги разгръщаше. Но на тях им харесваше. Те нямаха против. Ако ли не просто щяха да се върнат на мястото си. Като всяка друга магическа книга в този пространство.
Скоро усетих, че започвам да се задушавам. На това място имаше само книги и тук таме някоя запалена свещ, колкото да има светлина. Мирисът на изгорял фитил беше успокояващ, но още по-успокояващо бе онова усещане, когато докосваш някоя книга. Да видиш черния шрифт. Вече покафенелите листа от много години. Радост за очите и за душата.
-Госпожице Аивирне. Тук ли сте?
Дочух познат глас. Това бе гласът на досадната прислужница на средна възраст. Името и, и до ден днешен ще си остане тайна за мен. Не че ме интересуваше как се казва. Щом работеше за баща ми, а не за мен лично, не ме интересуваше.
-Какво има?
-Баща ви каза, че след малко ще отидете да вземете нужните неща за учебната година.
Мразех когато пращаше чужди хора да ми казват да се приготвя. Можеше сам да дойде. Но не. Беше твърде зает да се занимава със своите проблеми.
-Добре. След малко слизам.
Затворих книгата и я върнах на място. Не бях сигурна за това, но все пак реших да изпълня задачата. Нямаше да умра или нещо особено. Поне щях да си издействам нещо ново.
Отидох в стаята си и облякох някаква връхна дреха. Обух си удобни обувки и слязох при баща си, който търпеливо чакаше до камината и гледаше към часовника си.
-Закъсняваме, хайде по-бързо.
Той ме хвана за ръката и ми даде някакъв прах. Май беше пепел. Погледнах я странно, а той само се засмя.
-Казваш мястото, на което искаш да попаднеш и ще си там. Първо ще мина аз да ти покажа, а след това ще си и ти. И да не се бавиш.
Той мина преди мен и открих, че не било толкова трудно. Е нямаше какво да губя затова затегнах коланите и изпълних своята роля от задачата.
Victoria Aivirrne
Victoria Aivirrne

<b>XP</b> XP : 42766
Герой : тук
Възраст на героя : 22
Врагове : Няма
Приятели : Виктор Добрев, Шон Патрик Гордън
Здраве :
Aivirrne's mansion Bar-le11100 / 100100 / 100Aivirrne's mansion Bar-ri10

Способности
Магипортиране: не
Покровител: Лисица