Вход
Latest topics
Из дебрите на гората
+4
З.М.М.
Самара Лестрандж
Celestia Rassier
Мейкън Рейвънуд
8 posters
Страница 1 от 1
Из дебрите на гората
"Забранената" гора си беше едно от най-страшните и ужасяващи места в магьосническия свят. В нея нямаше много храсти и ниски клони, а безкрайни дървета, пускащи странно синьо сияние по земята, наподобяващо пара. Замръзналият пейзаж, съчетан с редките и ужасяващи звуци, създаваха най-страховитата и опасна обстановка.
Мейкън Рейвънуд- Бивш директор на Хогуортс
-
18 752
XP : 27437
Най-добра магия : Огнена буря
Възраст на героя : 35
Жилище : Годрикс холоу
Здраве :
Способности
Магипортиране: да
Покровител: Орел
Безсловесни магии: да
Re: Из дебрите на гората
Спокойствието на ,,Забранената гора“ беше развалено от едно съвсем тихо ,,Пук“. Из тъмнината на дърветата изникна момиче с млечнобяла коса, пременена в мъгълски дрехи.
-Защо искаше да се срещнем точно тук? – попита той припряно.
-Не вярвах, че ще дойдеш. Не ми задавай такива глупави въпроси, просто нямаше как да се магипортирам на територията на Хогуортс. Сам ли си?- каза Елизабет със спокоен тон и широка усмивка на лице.
-Да, както виждаш съм сам. Какво става с теб? Защо сме тук, казвай ми каквото имаш да ми казваш, че да се връщам обратно.
-Съжалявам, Джон- каза Елизабет вдигайки магическата си пръчка бавно и триумфално.
Момчето вече знаеше какво щеше да се случи. Задачата му беше да се отправи спокойно към гостоприемните обятия на Смъртта…Но не, нямаше да се предаде толкова лесно. Както обича да казва- той мачка, но него не го.
Кортън извади магическата си пръчка:
-Експелиармус!
Елизабет отвърна със защитна магия и бял щит се разпростря между тях, след което извика:
-Круцио!
Екна тътен като топовен гърмеж, а златистите пламъци избухнали точно между тях отбелязваха точката, където двете проклятия се бяха сблъскали. Ел видя как нейното проклятие надделяваше и скоро гледаше как съученикът й се гърчеше в черната пръст наподобяващо червей.
-Знаеш ли какво? Всъщност не съжалявам…От кога чакам този момент- каза тя през зловещ смях. Главата й бе наклонена на една страна, подобно на любопитно дете, което се чуди какво ще стане, ако продължи…
-Авада К…
-АВАДА КЕДАВРА- видя как устата му се мърда и блясва зелена светлина, насочена право към нея, още преди да успее да довърши думите си.
Един трепетен миг тишина, стъписване, сякаш увиснало във въздуха...
-Защо искаше да се срещнем точно тук? – попита той припряно.
-Не вярвах, че ще дойдеш. Не ми задавай такива глупави въпроси, просто нямаше как да се магипортирам на територията на Хогуортс. Сам ли си?- каза Елизабет със спокоен тон и широка усмивка на лице.
-Да, както виждаш съм сам. Какво става с теб? Защо сме тук, казвай ми каквото имаш да ми казваш, че да се връщам обратно.
-Съжалявам, Джон- каза Елизабет вдигайки магическата си пръчка бавно и триумфално.
Момчето вече знаеше какво щеше да се случи. Задачата му беше да се отправи спокойно към гостоприемните обятия на Смъртта…Но не, нямаше да се предаде толкова лесно. Както обича да казва- той мачка, но него не го.
Кортън извади магическата си пръчка:
-Експелиармус!
Елизабет отвърна със защитна магия и бял щит се разпростря между тях, след което извика:
-Круцио!
Екна тътен като топовен гърмеж, а златистите пламъци избухнали точно между тях отбелязваха точката, където двете проклятия се бяха сблъскали. Ел видя как нейното проклятие надделяваше и скоро гледаше как съученикът й се гърчеше в черната пръст наподобяващо червей.
-Знаеш ли какво? Всъщност не съжалявам…От кога чакам този момент- каза тя през зловещ смях. Главата й бе наклонена на една страна, подобно на любопитно дете, което се чуди какво ще стане, ако продължи…
-Авада К…
-АВАДА КЕДАВРА- видя как устата му се мърда и блясва зелена светлина, насочена право към нея, още преди да успее да довърши думите си.
Един трепетен миг тишина, стъписване, сякаш увиснало във въздуха...
Celestia Rassier- 3340
XP : 42971
Най-добра магия : Sectumsempra
Герой : тук
Възраст на героя : 23
Жилище : Little Hangleton
Семейство : Баща - Дориан Расие; Майка - Касиопея Малфой
Врагове : Аврорите.
Приятели : astoria; Алания Лодж.
Здраве :
Способности
Магипортиране: не
Покровител: Вълк
Безсловесни магии: не
Магията, която летеше към Елизабет изведнъж се изпари просто така.
- Авада Кедавра! – се чу изведнъж, след което Джон се строполи безжизнен. Елизабет не разбираше какво става и уплашена се изтласка назад, след което обърна глава. Там бе не кой да е, а самата Самара Лестранж. Погледът на смъртожадната не изглеждаше доволен и по-скоро убиваше Елизабет, но в същото време русокоската трябваше да бъде благодарна, че не бе убита. – Ставай! Време е да се прибираш в Хогуортс. Аз ще се оправя с трупа на този нещастник. – добави Лестранж, след което сложи ботуш върху лицето му и го посрита няколко пъти, за да се увери, че е в Царството на сенките. Ендовиер се изправи бавно, след което се поизтупа. Та тя бе на косъм от смъртта преди минута. Това ли я чакаше? Дали не направи грешен избор? Е, съдбата щеше да покаже. Тя погледна отново към Самара, която изглеждаше повече от щастлива. Когато погледите им се пресякоха, момичето извърна глава и тръгна към училището.
Изведнъж от нищото се чу глас: „Къде си мислиш, че си тръгнала, госпожице“. Не беше ясно на кого е, но Ендовиер бе сигурна, че познава този глас и това не бе добре. Самара бързо скри широката си усмивка и се ококори. Присви уста и вдигна пръчката си в очакване на някого. Пред нея все по-ясно приближаваше образ. С всяка крачка образът ставаше от ясен – по-ясен.
- Сигурна бях, че си тук, Вещице! Ти, безсрамнице подлъга това невинно дете и уби друго такова. – с едва сдържащ се тон, Мортиша, преподавателката по пророкуване сочеше право към Лестранж с пръчката си. Самара не обелваше дума и гледаше безизразно.
- Самара! – извика се Ендовиер, която се почувства длъжна да защити Лестранж, точно както повеляваше и нерушимата клетва.
- Стой настрана, дете! Има неща, които ще изясним с Белат… Самара Лестранж. – сопна се Мортиша, след което опря пръчката си в брадата на смъртожадната.
- Самара, бягай! – крещеше Елизабет, която не можеше да атакува професорката си. Вместо да я послуша обаче, избягалата от Азкабан присви очи и я погледна.
- Сега ще си платиш за това, че стори толкова злини на магьосническия ни свят. Видях го, видях този момент в мое пророчество и те хванах. – все по-настървено, преподавателката крещеше пред лицето на Лестранж. Физиономията на Самара ставаше все по-иронична, а подигравката, която издаваха очите и бе силна и без думи.
В този миг се случи нещо необяснимо. Мортиша и Самара се озоваха на съвсем различно място. Не приличаше на нито едно от познатите за повечето магьосници. Сякаш се магипортираха. Но как? Какво правеше Самара? Наоколо всичко бе огромна пустош. Черепи, мрак и дим, който се носеше от недрата на Земята. Чуваха се навсякъде зловещи писъци на хора, които ги изтезават с проклятието Круциатус, а огънят… той бе небето. Точно така. Това страховито място бе същински Ад. Въпросите в главата на Мортиша бяха хиляди, но преди този „Къде съм“ и „Как попаднах тук“ имаше един много по-важен: „Как да се спася“. Страхът и усещането за край бе толкова силно при професора, че тя изтърва своята пръчка и се срина на върху камъните, които димяха. Мъглата се разстели за миг, а от нея се появи и самата Лестранж. Тя се смееше истерично и сочеше с пръчката си, обикаляйки в кръг около седящата на колене Мортиша.
- Питаш се къде си, нали? Хаха! В Ада! Хаха! – крещеше с неприятния си глас Самара, след което изведнъж стана сериозна и смръщи вежди. – Казваш, че ще си платя, така ли? Сега ти ще си платиш, кучко! Круцио! – и в този момент Мортиша изпита най-силната болка, която бе изпитвала някога. Самара бе специалист в това проклятие, досущ като Белатрикс. – Круцио! – отново и отново. Писъците от болка бяха мехлем за ушите на Лестранж, която все по-злобно и по-злобно измъчваше учителката на Хогуортс. – Да те убия ли? Или да те мъча още? Или да те убия и после да те мъча? – забавляваше се Самара, докато гледаше как Мортиша я моли за милост и да я остави. Нямаше кой да помогне, нямаше надежда. Лестранж отново контролираше всичко и бе няколко хода преди всеки.
След дълго време на изтезания Самара реши да престане, но както е известно всяко нещо има цена, а тя не бе никак малка този път.
- Оставям те. Наистина, Мортиша. Оставям те. Спирам да те тормозя. Повече няма да ме видиш. Обещавам! – с ироничен тон и поглед имитиращ съжаление Самара успокояваше преподавателката. – Дано това място ти харесва! – прошепна Лестранж, след което избухна отново в своя креслив смях и се превърна в черен дим, който отлетя покрай Мортиша. Къде бе затворена тя? Имаше ли изход? Едно бе сигурно. Бе убит пореден невинен ученик, а друго невинно дете стана част от Смъртожадните. Всичко бе под контрола на Самара Лестранж за пореден път.
- Авада Кедавра! – се чу изведнъж, след което Джон се строполи безжизнен. Елизабет не разбираше какво става и уплашена се изтласка назад, след което обърна глава. Там бе не кой да е, а самата Самара Лестранж. Погледът на смъртожадната не изглеждаше доволен и по-скоро убиваше Елизабет, но в същото време русокоската трябваше да бъде благодарна, че не бе убита. – Ставай! Време е да се прибираш в Хогуортс. Аз ще се оправя с трупа на този нещастник. – добави Лестранж, след което сложи ботуш върху лицето му и го посрита няколко пъти, за да се увери, че е в Царството на сенките. Ендовиер се изправи бавно, след което се поизтупа. Та тя бе на косъм от смъртта преди минута. Това ли я чакаше? Дали не направи грешен избор? Е, съдбата щеше да покаже. Тя погледна отново към Самара, която изглеждаше повече от щастлива. Когато погледите им се пресякоха, момичето извърна глава и тръгна към училището.
Изведнъж от нищото се чу глас: „Къде си мислиш, че си тръгнала, госпожице“. Не беше ясно на кого е, но Ендовиер бе сигурна, че познава този глас и това не бе добре. Самара бързо скри широката си усмивка и се ококори. Присви уста и вдигна пръчката си в очакване на някого. Пред нея все по-ясно приближаваше образ. С всяка крачка образът ставаше от ясен – по-ясен.
- Сигурна бях, че си тук, Вещице! Ти, безсрамнице подлъга това невинно дете и уби друго такова. – с едва сдържащ се тон, Мортиша, преподавателката по пророкуване сочеше право към Лестранж с пръчката си. Самара не обелваше дума и гледаше безизразно.
- Самара! – извика се Ендовиер, която се почувства длъжна да защити Лестранж, точно както повеляваше и нерушимата клетва.
- Стой настрана, дете! Има неща, които ще изясним с Белат… Самара Лестранж. – сопна се Мортиша, след което опря пръчката си в брадата на смъртожадната.
- Самара, бягай! – крещеше Елизабет, която не можеше да атакува професорката си. Вместо да я послуша обаче, избягалата от Азкабан присви очи и я погледна.
- Сега ще си платиш за това, че стори толкова злини на магьосническия ни свят. Видях го, видях този момент в мое пророчество и те хванах. – все по-настървено, преподавателката крещеше пред лицето на Лестранж. Физиономията на Самара ставаше все по-иронична, а подигравката, която издаваха очите и бе силна и без думи.
В този миг се случи нещо необяснимо. Мортиша и Самара се озоваха на съвсем различно място. Не приличаше на нито едно от познатите за повечето магьосници. Сякаш се магипортираха. Но как? Какво правеше Самара? Наоколо всичко бе огромна пустош. Черепи, мрак и дим, който се носеше от недрата на Земята. Чуваха се навсякъде зловещи писъци на хора, които ги изтезават с проклятието Круциатус, а огънят… той бе небето. Точно така. Това страховито място бе същински Ад. Въпросите в главата на Мортиша бяха хиляди, но преди този „Къде съм“ и „Как попаднах тук“ имаше един много по-важен: „Как да се спася“. Страхът и усещането за край бе толкова силно при професора, че тя изтърва своята пръчка и се срина на върху камъните, които димяха. Мъглата се разстели за миг, а от нея се появи и самата Лестранж. Тя се смееше истерично и сочеше с пръчката си, обикаляйки в кръг около седящата на колене Мортиша.
- Питаш се къде си, нали? Хаха! В Ада! Хаха! – крещеше с неприятния си глас Самара, след което изведнъж стана сериозна и смръщи вежди. – Казваш, че ще си платя, така ли? Сега ти ще си платиш, кучко! Круцио! – и в този момент Мортиша изпита най-силната болка, която бе изпитвала някога. Самара бе специалист в това проклятие, досущ като Белатрикс. – Круцио! – отново и отново. Писъците от болка бяха мехлем за ушите на Лестранж, която все по-злобно и по-злобно измъчваше учителката на Хогуортс. – Да те убия ли? Или да те мъча още? Или да те убия и после да те мъча? – забавляваше се Самара, докато гледаше как Мортиша я моли за милост и да я остави. Нямаше кой да помогне, нямаше надежда. Лестранж отново контролираше всичко и бе няколко хода преди всеки.
След дълго време на изтезания Самара реши да престане, но както е известно всяко нещо има цена, а тя не бе никак малка този път.
- Оставям те. Наистина, Мортиша. Оставям те. Спирам да те тормозя. Повече няма да ме видиш. Обещавам! – с ироничен тон и поглед имитиращ съжаление Самара успокояваше преподавателката. – Дано това място ти харесва! – прошепна Лестранж, след което избухна отново в своя креслив смях и се превърна в черен дим, който отлетя покрай Мортиша. Къде бе затворена тя? Имаше ли изход? Едно бе сигурно. Бе убит пореден невинен ученик, а друго невинно дете стана част от Смъртожадните. Всичко бе под контрола на Самара Лестранж за пореден път.
Самара Лестрандж- 7 314
XP : 19571
Най-добра магия : Cruciatus Curse
Герой : линк
Възраст на героя : 29
Жилище : Лондон
Семейство : Връзки с фамилиите Блек и Лестрандж
Други взаимоотношения : Пряка потомка на Белатрикс Лестрандж.
Врагове : Всеки е потенциален враг.
Приятели : Лоялна към Смъртожадните.
Здраве :
Способности
Магипортиране: Летящ дим
Покровител: Черна пантера
- Келпи да ти изяде карантиите момиче! Как можа да ти хрумне подобно нещо точно в началото на учебната година.
Сякаш излялата се от мрака вещица надигна скиптъра си. Елизабет инстинктивно вдигна своята пръчка за де са предпази. „Експелиармус” и бе победена, отново, в рамките само на две минути.
Ръката на старата вещица потрепери, след което та вдиша и издиша дълбоко.
- Първо, не се опитвай да ми играеш такива, толкова си затънала, ама толкова си затънала, че и тинята по дъното на черното езеро може да те гледа от горе. Второ, това че си извън училището, не значи, че като аврорите намерят труп от вътрешната страна на оградата няма да проверят какво става и от вътрешната. В самото училище са внедрили аврори малка глупава омайнице такава.
Жената подритна с ботуша си оцъкления труп на момчето.
- Проблеми, само проблеми създава тази млада кръв. Убийство на ученик изчезване на преподавател. Кажи ми поне една основателна причина, за да не използвам Круцио отгоре ти след което да те предам на властите, една единствена, дай ми сламка за която да се хвана момиче!
Докато чакаше момичето насреща ѝ поне да мъцне с едни равнителлно небрежен жест на бастунчето си активира Протего Хорибили.
Сякаш излялата се от мрака вещица надигна скиптъра си. Елизабет инстинктивно вдигна своята пръчка за де са предпази. „Експелиармус” и бе победена, отново, в рамките само на две минути.
Ръката на старата вещица потрепери, след което та вдиша и издиша дълбоко.
- Първо, не се опитвай да ми играеш такива, толкова си затънала, ама толкова си затънала, че и тинята по дъното на черното езеро може да те гледа от горе. Второ, това че си извън училището, не значи, че като аврорите намерят труп от вътрешната страна на оградата няма да проверят какво става и от вътрешната. В самото училище са внедрили аврори малка глупава омайнице такава.
Жената подритна с ботуша си оцъкления труп на момчето.
- Проблеми, само проблеми създава тази млада кръв. Убийство на ученик изчезване на преподавател. Кажи ми поне една основателна причина, за да не използвам Круцио отгоре ти след което да те предам на властите, една единствена, дай ми сламка за която да се хвана момиче!
Докато чакаше момичето насреща ѝ поне да мъцне с едни равнителлно небрежен жест на бастунчето си активира Протего Хорибили.
З.М.М.- 24 120
XP : 34332
Най-добра магия : Тксхуа кухов тксхайа чауъ
Жилище : Не може да се каже с точност
Семейство : Алгол Блек - пада ѝ се нещо като племенник.
Други взаимоотношения : Познанство с бащата на Маделин Гордън и Рикки Чадуик.
Врагове : Игнорира Мелиса Адамс;
Приятели : Емили Аверил - недосегаема
Здраве :
Способности
Магипортиране: Ходеща през сенките
Покровител: златка
- Сигурна ли си, че все още искаш да го направиш? Вярваш ли, че все още си заслужава и наистина ли ще ти донесе това, за което копнееш? - призрачен кикот се разнесе из гората, докато Мадисън се опитваше да достигна своята така блянувана крайна дестинация, а именно мястото, на което се проведе началото на учебната година. Само това помнеше от последния път, когато се подвизаваше в Хогуортс, но беше целеустремена към него. Това място, твърдеше се, се явявало гореща точка на необясними събития и призрачна активност, откакто училището тънеше в забвение. Щяха да си платят, за това, което тя не помнеше, но знаеше, че ѝ бяха сторили. Наистина щяха. Каквото и да беше то.
- По дяволите! - алена струйка кръв текна по ръката на младата вещица, а вопълът от ругатнята ѝ се разнесе из дебрите на гората, изпълвайки я с още по-богохулническа атмосфера.Забравена! Така се чувстваше тя, когато дори за миг си помисляше, че със сигурност никой не се влияе от нейното отсъствие и мъката по изчезването ѝ е само в главата ѝ.
Още две стъпки напред при гледката на окървавената ѝ длан и пукотът на шумата под краката ѝ я сринаха емоционално. Банално ли ще е, ако кажем, че нашата героиня се панираше при мисълта за топлата, богата на витамини и желязо ярко червена напитка? Не беше проблем за нея да пререже нечий гръклян, ако се наложи, но определено не беше за предпочитане да жертва психическия си комфорт, заради нечия смърт. Просто не си заслужаваше.
Та тя, обляна в кръв, но не чак толкова, пристъпваше плавно и тихо, но нещо отвътре я глождеше и определено не намираше утеха при гласовете в главата си.
Дали ѝ се привидя в сумрака или наистина беше така, за момент съзерца нечий силует, силно напомнящ на вече виждан такъв, отдалеко гледката не беше много ясна и не си вадеше заключителни изводи.
Не можеше да си позволи да спре, затова продължи крачка по крачка и не обръщаше внимание на вече доближаващия се до нея образ. Та, ето - след дълги напъни и нечовешки усилия да остане незабелязана, непокорната блондинка се изправи и бавно се приближи до вече призрачно изглеждащата маса. Време беше това място да се въздигне от руините.
Е, работата можеше и да бъде непосилно изпитание, а наоколо да дебнат опасности, защото това, което Мадисън не знаеше беше, че не е сама...
Madison M.- 1000
XP : 27652
Най-добра магия : Смразяваща мaгия
Възраст на героя : 25
Здраве :
Способности
Покровител: Сърна
Събудих се. От някакъв странен шум. Първоначално помислих, че сънувам, но това не се оказа така. Ясно чух как входните врати на замъка се отвориха, а след това се затвориха. Някой беше влязъл и след това излязъл, или обратното. Прекалено ми се спеше, за да продължа да разсъждавам със същата скорост, затова се опитах да заспя отново, но не успях. Мисълта, че някой натрапник се разхожда из училището и околностите не ми даваше мира. Затова на своя глава, без да събудя никой от грифиндорците, спящи спокойно, се проврях през кръглата дървена вратичка на общата стая на Грифиндор, чувайки как злокобно скърца. Повървях малко и не след дълго излязох на приземния етаж, точно пред масивните входни врати на замъка. Всичко изглеждаше напълно спокойно и нормално, но не съвсем. Съзрях една отровнозелена диадема на земята. Беше ми позната. Изключително позната. В този момент започна една бурна ретроспекция в съзнанието ми - всички картини от идването ми в замъка се връщаха една по една. И така в съзнанието ми изникна лицето на човека, чиято диадема беше тази. Мадисън. Значи Мадисън беше излязла навън от замъка, при това без да се обади на никого. Реших да я последвам, въпреки че знаех, че беше абсолютно забранено да се излиза извън замъка посреднощ, заради опасните създания, които дебнеха в забранената гора. Отворих вратите, които шумно заскърцаха и след това по възможно най-тихия начин се измъкнах навън. Надявах се никой да не ме беше усетил, защото тогава щях да загазя и да си хвана обратния път към острова. Навън имаше лек ветрец, който разроши още повече косата ми, загубила си снощния блясък от спането. Усетих парфюма на Мадисън - тази специфична миризма, която никога преди идването ми тук не бях усещала. Ароматът ме заведе до Забранената гора. Първоначално се уплаших, понеже никога досега не бях влизала там без придружител, но след това се сетих, че искам да разбера какво прави скришом Мадисън без знанието на учителите. Пристъпих напред. Пукот от счупена пръчка ме накара да потрепна. Постепенно навлизах в гората без реално да имам представата къде се намирам. Всичко изглеждаше абсолютно еднакво - злокобни дървета, купища разпилени пръчки по земята. Звуци от сови, кукумявки и кой знае какви други създания. Не след дълго чух тихо стенене, което се чуваше много близо до мен. Завъртях се на 360 градуса и видях сгушена на земята и обляна в кръв Мадисън.
- " Мадисън, какво става? Мадисън, чуваш ли ме?" - успях да изрека. Мадисън беше напълно неадекватна, все едно беше изпаднала в транс. Гледаше ме, но сякаш не ме виждаше.
- " Мадисън, какво става? Мадисън, чуваш ли ме?" - успях да изрека. Мадисън беше напълно неадекватна, все едно беше изпаднала в транс. Гледаше ме, но сякаш не ме виждаше.
Последната промяна е направена от Cedeone Rosewood на Пон Дек 31 2018, 10:38; мнението е било променяно общо 1 път
Cedeone Rosewood- 5500
XP : 31492
Най-добра магия : Обливиате
Възраст на героя : 23
Семейство : Мъгълокръвни
Други взаимоотношения : Едуард Дюшан - my love <3, Максимилиян Дрейк - надява се на нещо повече.
Врагове : Madison M.
Приятели : Максимилян Дрейк, Фер Хейлън, Elothia Addams, Victoria Belova
Здраве :
Способности
Покровител: Сърна
В стаята на Хафълпаф Рок затвори учебника си , прибра го при другите и стана. Вече си беше научил по всичко, е почити, а оставаха няколко часа до вечерята и часа по астрономия. Затова му хрумна да се разходи. Някъде из околностите, а къде щеше да реши като излезе от сградата. И стана така, че се отзова в Забранената Гора. В интерес на истината първоначално възнамеряваше да отиде само до покрайнините й. Обаче като стигна забеляза следи от обувки, водещи навътре. Любопитството му се пробуди и реши да ги последва. Да де, но по някое време стъпките изчезнаха. Момчето се позавъртя малко наблизо чудейки се дали да си тръгва или да влезе още и заобикаляйки едно дебело дърво ненадейно се натъкна на.. пазачката на дивеча
- Добър ден - заговори я Рок
- Добър ден - заговори я Рок
Рок Хауърд- 1660
XP : 19960
Най-добра магия : Бомбарда Максима
Възраст на героя : 22
Семейство : майка, баща, баба, Урика-3та братовчедка, родителите й
Врагове : Тъмните магьосници
Приятели : Урика
Здраве :
Способности
Покровител: Барс
Рикки скръсти ръце, като в една от тях държеше пръчката си гледайки изпитателно момчето. Беше прибрала тъмната си коса в опашка, а сините й очи блестяха. С тъмната мантия която носеше приличаше повече на ученичка в училището отколкото на аврор (или пазач на дивеча каквото беше прикритието й). Точно беше нахранила няколко тестрола и се връщаше обратно когато се натъкна на него.
- Учениците не бива да се разхождат из забранената гора толкова късно. - каза тя. - Да вървим, ще те изпратя обратно до края на гората.
Тонът й не търпеше възражение.
- Учениците не бива да се разхождат из забранената гора толкова късно. - каза тя. - Да вървим, ще те изпратя обратно до края на гората.
Тонът й не търпеше възражение.
Рикки Чадуик- 2500
XP : 27325
Най-добра магия : Заклинание за свръхсетива
Възраст на героя : 31
Жилище : Годрикс Холоу
Здраве :
Способности
Покровител: делфин
"Явно нейните стъпки съм видял" - помисли си Рок, а през това време гледаше госпожицата и се чудеше много ли ще го мъмри. Все пак права беше относно забраната. Освен това му хрумна, че в този й вид изглежда...по-младолика от обикновено. Но пък мъмренето изглежда му се разминаваше. Поне за момента, а за по-късно не бе сигурно, че няма да последва такова. Какво пък, нямаше да е първото и най-вероятно не и последното.
- Добре де - промърмори момчето дръпвайки ръка от дървото, на което се беше подпрял.
- Добре де - промърмори момчето дръпвайки ръка от дървото, на което се беше подпрял.
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
Отначало двамата вървяха мълчаливо, после Рикки наруши мълчанието.
- Е, какво те доведе тук толкова късно? Скуката или любопитството?
Когато видя учуденото му лице тъмнокоската се разсмя.
- Не забравяй че преди да стана...пазач на дивеча аз също съм учила в Хогуортс. - Каза тя с усмивка. - Само че между нас казано мен никога не са ме хващали.
Дяволита усмивка се разля по лицето й, а морскосините й очи заблестяха още по-силно.
- Е, какво те доведе тук толкова късно? Скуката или любопитството?
Когато видя учуденото му лице тъмнокоската се разсмя.
- Не забравяй че преди да стана...пазач на дивеча аз също съм учила в Хогуортс. - Каза тя с усмивка. - Само че между нас казано мен никога не са ме хващали.
Дяволита усмивка се разля по лицето й, а морскосините й очи заблестяха още по-силно.
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
Рок не предполагаше, че пазачката на дивеча също е нарушавала правилата. За сметка на това установи, че има хубава усмивка. И очи. Досега не го бе забелязал, просто защото не се беше заглеждал особено в нея.
- Мен ме хващат за пръв път - каза момчето. - Добре де за втори - призна си подсмихвайки се няколко секунди по-късно.
Междувременно му се наложи да мине покрай един голям камък, с което приближи една крачка до къдрокосата.
- И двете - отговори - на въпроса й, какво прави на това място по това време. - Но отначало мислех само да се разходя до началото на гората.
После добави, че е забелязал стъпките й и е решил да провери.
- А, Вие правила ли сте нещо друго забранено? - Заинтересува се чернокоското на свой ред
- Мен ме хващат за пръв път - каза момчето. - Добре де за втори - призна си подсмихвайки се няколко секунди по-късно.
Междувременно му се наложи да мине покрай един голям камък, с което приближи една крачка до къдрокосата.
- И двете - отговори - на въпроса й, какво прави на това място по това време. - Но отначало мислех само да се разходя до началото на гората.
После добави, че е забелязал стъпките й и е решил да провери.
- А, Вие правила ли сте нещо друго забранено? - Заинтересува се чернокоското на свой ред
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
- Нали не мислиш че ще дам идеи как да нарушиш правилата без да те хванат? - попита Рикки, като вдигна вежда и се подсмихна. - Е, щом и двете са те довели тук можем да кажем че скуката я прогони. А любопитството? Него успя ли да задоволиш?
Все повече се свечеряваше, а с това се променяше и времето. Облаци покриха небето и задуха вятър. Рикки гледаше настрани някъде към дебрите на гората потънала в мисли, когато поривът на вятъра развя бухналата й опашка и няколко кичура докоснаха за секунди лицето на момчето.
- Всъщност така и не се запознахме. - Каза изведнъж тъмнокоската обръщайки се отново към него. - Тоест ти знаеш коя съм, но аз не знам името ти.
Все повече се свечеряваше, а с това се променяше и времето. Облаци покриха небето и задуха вятър. Рикки гледаше настрани някъде към дебрите на гората потънала в мисли, когато поривът на вятъра развя бухналата й опашка и няколко кичура докоснаха за секунди лицето на момчето.
- Всъщност така и не се запознахме. - Каза изведнъж тъмнокоската обръщайки се отново към него. - Тоест ти знаеш коя съм, но аз не знам името ти.
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
- Мина ми през ума - потвърди момчето. Вдигна за малко поглед нагоре към събиращите се облаци. Очертаваше се да вали. Можеше само да се надява, че няма да ги хване докато са навън. Макар, че него един лек дъжд не го притесняваше особено. Виж ако беше по-силен. Обаче тези неща зависеха само от майката природа. - И да, задоволих го, за момента.
"За какво говорихме?" - помисли си - "А да"
Причината за моментното му разсейване се състоеше в няколко кичура коса помилвали лицето му.
- Рок Хауърд - представи се седмокурсникът - подавайки й ръка за здрависване.
"За какво говорихме?" - помисли си - "А да"
Причината за моментното му разсейване се състоеше в няколко кичура коса помилвали лицето му.
- Рок Хауърд - представи се седмокурсникът - подавайки й ръка за здрависване.
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
Рикки пое ръката му и се здрависа с усмивка.
- Приятно ми е.
След това го пусна и погледна към небето. Бурята наближаваше все повече и тя сякаш усещаше електричеството във въздуха (и не само заради силите си). Вятъра се усилваше, небето притъмня и по лицето й се разля усмивка; тя обичаше, направо обожаваше лошото време. Особено дъжда. Внезапно усмивката й се стопи. Тя осъзна че всеки момент можеше да завали и ако това станеше щеше да се трансфигурира в русалка пред очите на един ученик. Можеше да използва магия за да се защити от дъжда, но това щеше да изглежда още по-подозрително. Единственият изход беше момчето да се прибере в замъка колкото се може по-бързо. Тя ускори крачка.
- Да побързаме. Наближава буря.
- Приятно ми е.
След това го пусна и погледна към небето. Бурята наближаваше все повече и тя сякаш усещаше електричеството във въздуха (и не само заради силите си). Вятъра се усилваше, небето притъмня и по лицето й се разля усмивка; тя обичаше, направо обожаваше лошото време. Особено дъжда. Внезапно усмивката й се стопи. Тя осъзна че всеки момент можеше да завали и ако това станеше щеше да се трансфигурира в русалка пред очите на един ученик. Можеше да използва магия за да се защити от дъжда, но това щеше да изглежда още по-подозрително. Единственият изход беше момчето да се прибере в замъка колкото се може по-бързо. Тя ускори крачка.
- Да побързаме. Наближава буря.
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
- На мен също - засмя се момчето докато се ръкуваха.
След това обаче се наложи да ускори ход заедно с Рикки. Небето ставаше още по-тъмно, вятърът духаше по-силно /поне добре, че биеше в гърбовете им, а не срещу тях / и сякаш първите капки ей сега щяха да западат върху им.
- На мен ли така ми се струва - обади се Рок докато крачеха, а края на Забранената Гора се виждаше на около петдесет, максимум седемдесет метра напреде им - или харесвате дъжда?
След това обаче се наложи да ускори ход заедно с Рикки. Небето ставаше още по-тъмно, вятърът духаше по-силно /поне добре, че биеше в гърбовете им, а не срещу тях / и сякаш първите капки ей сега щяха да западат върху им.
- На мен ли така ми се струва - обади се Рок докато крачеха, а края на Забранената Гора се виждаше на около петдесет, максимум седемдесет метра напреде им - или харесвате дъжда?
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
- Наистина го харесвам. - кимна тъмнокоската. - Но сега трябва да побързаме.
Края на гората вече се виждаше. Оставаше им още съвсем малко...но не достатъчно. Първите капки започнаха да падат и тя бързо направи и на двамата заклинание за предпазване от дъжда. Беше точно навреме защото само още няколко секунди и първата капка щеше да падне върху ръката й и тя щеше да се трансфигурира. Рикки въздъхна от облекчение. Беше наистина на косъм. Един ученик вече знаеше за тайната й, нямаше нужда още един да научава.
Края на гората вече се виждаше. Оставаше им още съвсем малко...но не достатъчно. Първите капки започнаха да падат и тя бързо направи и на двамата заклинание за предпазване от дъжда. Беше точно навреме защото само още няколко секунди и първата капка щеше да падне върху ръката й и тя щеше да се трансфигурира. Рикки въздъхна от облекчение. Беше наистина на косъм. Един ученик вече знаеше за тайната й, нямаше нужда още един да научава.
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
„Познах“ - помисли си момчето докато подтичваше. Той пък харесваше лятото и слънцето, стига да не е прекалено горещо. Тази информация обаче засега оставаше за него и за вас.
Продължаваха да се движат, а първите дъждовни капки вече западаха. Няколко решиха да кацнат върху ръката и съответно върху ръкава на мантията му. Само, че противно на очакваното не я намокриха, ами си остана суха. Явно брюнетката бе направила магия за предпазване от дъжда.
- Благодаря - рече Рок. - Мамка му! Извинете.
Беше се препънал в един корен, но не падна, а успя да се подпре с ръка на близкия пън. Изправи се и продължи.
Продължаваха да се движат, а първите дъждовни капки вече западаха. Няколко решиха да кацнат върху ръката и съответно върху ръкава на мантията му. Само, че противно на очакваното не я намокриха, ами си остана суха. Явно брюнетката бе направила магия за предпазване от дъжда.
- Благодаря - рече Рок. - Мамка му! Извинете.
Беше се препънал в един корен, но не падна, а успя да се подпре с ръка на близкия пън. Изправи се и продължи.
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
За негова изненада тя се разсмя.
- Няма нужда да се извиняваш. Всеки понякога се ядосва и използва...да ги наречем по-груби думи.
До сега тъмнокоската не спираше да изненадва момчето. Не само че не го смъмри че се разхожда сам в гората, но и сама призна че го е правила. А сега дори не му направи забележка че използва груба дума пред преподавател. Изглежда Рикки криеше много изненади. Момчето дори беше учудено как така едно младо момиче като нея е станало Пазач на дивеча. Може би просто й харесваше да се грижи за животните. А може би имаше нещо друго. Нещо което разчовърка неговото любопитство.
- Няма нужда да се извиняваш. Всеки понякога се ядосва и използва...да ги наречем по-груби думи.
До сега тъмнокоската не спираше да изненадва момчето. Не само че не го смъмри че се разхожда сам в гората, но и сама призна че го е правила. А сега дори не му направи забележка че използва груба дума пред преподавател. Изглежда Рикки криеше много изненади. Момчето дори беше учудено как така едно младо момиче като нея е станало Пазач на дивеча. Може би просто й харесваше да се грижи за животните. А може би имаше нещо друго. Нещо което разчовърка неговото любопитство.
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
Рок продължаваше да се изненадва от къдрокосата. Едно красотата й, но освен това се държеше готино. Жалко, че беше преподавателка. В противен случай предвид шаващите хормони на момчето щеше да флиртува с нея. Или поне да опита. От друга страна въпросните хормони не се интересуваха особено от професията й. Още повече, че по магьосническите закони и двамата бяха пълнолетни. Както и да е, Рок остави засега тези мисли настрани.
- А винаги ли сте искала да бъдете пазач на дивеча? - Вярно, че животните се нуждаеха от грижи и вероятно й харесваше, но все пак му се струваше малко странно. Пък и по-рано, когато каза какво работи и че също е обикаляла гората тя сякаш се поколеба.
- А винаги ли сте искала да бъдете пазач на дивеча? - Вярно, че животните се нуждаеха от грижи и вероятно й харесваше, но все пак му се струваше малко странно. Пък и по-рано, когато каза какво работи и че също е обикаляла гората тя сякаш се поколеба.
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
Тя сви рамене.
- Честно казано не, но обичам животните и ми доставя удоволствие да се грижа за тях. Пък и така имам възможност да обикалям из гората и имам повече време да остана насаме със себе си. Което честно казано е доста отпускащо след забързаното ежедневие в... - тя се спря навреме преди да каже министерството. - В училището докато бях ученичка.
Успя да се поправи Рикки. Те продължиха да крачат към училището. Внезапно тя попита нещо което доста учуди момчето.
- Как се справя Мис Сънбърн? Тоест...забелязал ли си нещо странно около нея?
- Честно казано не, но обичам животните и ми доставя удоволствие да се грижа за тях. Пък и така имам възможност да обикалям из гората и имам повече време да остана насаме със себе си. Което честно казано е доста отпускащо след забързаното ежедневие в... - тя се спря навреме преди да каже министерството. - В училището докато бях ученичка.
Успя да се поправи Рикки. Те продължиха да крачат към училището. Внезапно тя попита нещо което доста учуди момчето.
- Как се справя Мис Сънбърн? Тоест...забелязал ли си нещо странно около нея?
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
Даа понякога, след напрегнат ден в училище, на работа или другаде човек понякога се нуждае от отпускане. А и на Рок също му харесваше да ходи из гората или в лондонския парк през ваканциите. Имаше и други начини за отпускане, като да поиграе баскетбол - предимно стреляше от тройката, само че тях сега няма да ги обсъждаме. Но какво общо имаше тук Сънбърн? Предвид възрастта й беше напълно възможно да е преподавала и на тъмнокосата му събеседничка. Или пък бе нещо друго?
- Странно?... - замисли се хафълпафецът. - Ами не знам брои ли се, обаче преди няколко седмици я забелязах да говори с някого при мадам Розмерта.
Това двама души да седнат на маса и си поприказват си бе нещо нормално. Необичайно според момчето беше поведението на другия магьосник. По време на разговора бе седял подпрян на лакът, така, че по-голямата част от лицето му да остане скрита. Сякаш не желаеше да се вижда.
- Странно?... - замисли се хафълпафецът. - Ами не знам брои ли се, обаче преди няколко седмици я забелязах да говори с някого при мадам Розмерта.
Това двама души да седнат на маса и си поприказват си бе нещо нормално. Необичайно според момчето беше поведението на другия магьосник. По време на разговора бе седял подпрян на лакът, така, че по-голямата част от лицето му да остане скрита. Сякаш не желаеше да се вижда.
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
Това което момчето каза заинтригува Рикки и тя изведнъж спря на място, завъртайки се да го погледне.
- Видя ли с кого си говореше? Или поне чу ли за какво си говореха?
В гласа й имаше нотка на нетърпение която сякаш издаваше колко важно е за момичето да получи информацията.
- Видя ли с кого си говореше? Или поне чу ли за какво си говореха?
В гласа й имаше нотка на нетърпение която сякаш издаваше колко важно е за момичето да получи информацията.
Рикки Чадуик- 2500
Здраве :
Способности
„Брей, откъде този интерес?" - помисли си Рок.
- Какво си говореха не чух - поклати отрицателно глава момчето. - Ама изглеждаше важно, понеже не си докоснаха питиетата. Поне той. - Каза, че е възможно да са ги изпили преди влизането му, но бе забелязал да поръчват други. - А с кого? Лицето му не видях добре, обаче ми се мярна руса брада. И съм почити сигурен, че не съм го срещал друг път. Също беше моя ръст
Знаеше тъй като неизвестния магьосник бе станал, за да си тръгне. А ръста на Рок към този момент бе метър и осемдесет и два.
- Също мантията му - допълни момчето. - Изглеждаше скъпа и определено чиста и запазена. За друго не се сещам в момента - сви той рамене
- Какво си говореха не чух - поклати отрицателно глава момчето. - Ама изглеждаше важно, понеже не си докоснаха питиетата. Поне той. - Каза, че е възможно да са ги изпили преди влизането му, но бе забелязал да поръчват други. - А с кого? Лицето му не видях добре, обаче ми се мярна руса брада. И съм почити сигурен, че не съм го срещал друг път. Също беше моя ръст
Знаеше тъй като неизвестния магьосник бе станал, за да си тръгне. А ръста на Рок към този момент бе метър и осемдесет и два.
- Също мантията му - допълни момчето. - Изглеждаше скъпа и определено чиста и запазена. За друго не се сещам в момента - сви той рамене
Рок Хауърд- 1660
Здраве :
Способности
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Окт 04 2024, 15:55 by Jessica Whittemore
» Игра "Pottermore"
Вто Мар 08 2022, 20:14 by Рок Хауърд
» Отначало
Нед Окт 10 2021, 20:05 by Рок Хауърд
» Какво ще сложиш в ръцете на следващия?
Пон Авг 02 2021, 11:01 by Рок Хауърд
» Опиши се с книга
Нед Апр 11 2021, 16:49 by Зак Уордън
» Истина или лъжа за предишния
Сря Ное 18 2020, 06:34 by Урика
» Какво би направил на/с предишния писал?
Пон Окт 19 2020, 00:24 by Урика
» Five of wands & Page of pentacles
Пет Сеп 11 2020, 18:53 by Everett Lexington
» Пейката на желанията
Нед Сеп 06 2020, 22:49 by Rhys Hutchcraft
» Урок №1: Fight in order to survive
Пет Авг 21 2020, 11:09 by iggy,
» Беше играчка, стана хоби и страст
Пет Авг 21 2020, 01:20 by Рок Хауърд
» Античната библиотека
Сря Авг 19 2020, 23:03 by Rhys Hutchcraft
» Everything black...