Вход
Latest topics
Imaginations from the other side...
Страница 1 от 1
Imaginations from the other side...
Нека започнем с един разказ. Или просто няколко мисли, натряскани една върху друга във формата на пирамидка. Или зле начертан куб. Каквото прецените вие.
Имаше един цитат от "Boston Legal", който аз считам, че се отнася в пълна сила за мен.
“Sometimes words are all that allow me to feel like I’m a part of the world, a part of life. If I don’t have words, then I’m alone.”
Цитата принадлежи на Алан Шор, игран от Джеймс Спейдър. Ще оставя настрана впечатленията ми от него понеже чувствам, че в скоро време ще напиша един цял пост за този сериал. Толкова е силен, че направо...да. Нека преминем към онова, което искам да кажа.
Думите за мен са всичко. Няма значение дали са написани на хартия, изречени в лицето на даден човек или просто летящи някъде в пространството, чакани да бъдат хванати от онези, които обръщат внимание на малките неща. Понеже аз считам думите за точно това - едно от малките неща в живота, което ако има достаъчно късмет да уловиш, те дарява с дара на вечността. Много велики писатели са останали в историята именно с техните думи. Повечето от тях живеят и в днешно време със своя завет, който те са оставили на онези, които са идвали след тях. Други са забравени, макар лично по мое мнение това да е точно толкова несправедливо, колкото и глупаво. Всички разкази, всички дребни мисли, имат значение. Именно в тях се открива онова, което не се намира никъде другаде.
Именно в думите се крие истината, без значение дали я търсим, или се крием от нея.
И точно това смятам аз да пиша тук. Моите впечатления, моите думи. Моите правила.
И моята любов към всичко, което ме кара да се чувствам като човек.
Засега ще ви оставя с това, а в скоро време ще ви посетя отново.
Имаше един цитат от "Boston Legal", който аз считам, че се отнася в пълна сила за мен.
“Sometimes words are all that allow me to feel like I’m a part of the world, a part of life. If I don’t have words, then I’m alone.”
Цитата принадлежи на Алан Шор, игран от Джеймс Спейдър. Ще оставя настрана впечатленията ми от него понеже чувствам, че в скоро време ще напиша един цял пост за този сериал. Толкова е силен, че направо...да. Нека преминем към онова, което искам да кажа.
Думите за мен са всичко. Няма значение дали са написани на хартия, изречени в лицето на даден човек или просто летящи някъде в пространството, чакани да бъдат хванати от онези, които обръщат внимание на малките неща. Понеже аз считам думите за точно това - едно от малките неща в живота, което ако има достаъчно късмет да уловиш, те дарява с дара на вечността. Много велики писатели са останали в историята именно с техните думи. Повечето от тях живеят и в днешно време със своя завет, който те са оставили на онези, които са идвали след тях. Други са забравени, макар лично по мое мнение това да е точно толкова несправедливо, колкото и глупаво. Всички разкази, всички дребни мисли, имат значение. Именно в тях се открива онова, което не се намира никъде другаде.
Именно в думите се крие истината, без значение дали я търсим, или се крием от нея.
И точно това смятам аз да пиша тук. Моите впечатления, моите думи. Моите правила.
И моята любов към всичко, което ме кара да се чувствам като човек.
Засега ще ви оставя с това, а в скоро време ще ви посетя отново.
Проф. Норбърг- XP : 42821
Герой : туk
Възраст на героя : 41
Здраве :
Способности
Магипортиране: да
Покровител: Тюлен
Безсловесни магии: не
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Окт 04 2024, 15:55 by Jessica Whittemore
» Игра "Pottermore"
Вто Мар 08 2022, 20:14 by Рок Хауърд
» Отначало
Нед Окт 10 2021, 20:05 by Рок Хауърд
» Какво ще сложиш в ръцете на следващия?
Пон Авг 02 2021, 11:01 by Рок Хауърд
» Опиши се с книга
Нед Апр 11 2021, 16:49 by Зак Уордън
» Истина или лъжа за предишния
Сря Ное 18 2020, 06:34 by Урика
» Какво би направил на/с предишния писал?
Пон Окт 19 2020, 00:24 by Урика
» Five of wands & Page of pentacles
Пет Сеп 11 2020, 18:53 by Everett Lexington
» Пейката на желанията
Нед Сеп 06 2020, 22:49 by Rhys Hutchcraft
» Урок №1: Fight in order to survive
Пет Авг 21 2020, 11:09 by iggy,
» Беше играчка, стана хоби и страст
Пет Авг 21 2020, 01:20 by Рок Хауърд
» Античната библиотека
Сря Авг 19 2020, 23:03 by Rhys Hutchcraft
» Everything black...