Вход
Latest topics
Виадукта
2 posters
Страница 1 от 1
Виадукта
Виадуктът свързваше двора на Хогуортс с двора на Входната зала и приземния етаж. Той бе дълъг каменен мост без покрив, по който бяха наредени на еднакво разстояние железни факли с неугасващ огън.
Мейкън Рейвънуд- Бивш директор на Хогуортс
-
18 752
XP : 27437
Най-добра магия : Огнена буря
Възраст на героя : 35
Жилище : Годрикс холоу
Здраве :
Способности
Магипортиране: да
Покровител: Орел
Безсловесни магии: да
Re: Виадукта
Трябваше да намеря камъкът Хаулит на всяка цена! Нуждаех се от него, за да си направя махало, за да мога да се явя в следващия час по Пророкуване. Нямаше как да го пропусна. Но не знаех къде да търся. Вече бях претършувала Общата стая на Слидерин, тайно надявайки се там да има някой скрит, оставен за мен. Е, нямаше. Значи трябваше да се постарая малко повече и да се разровя на място, където имаше реален шанс да има. Едва ли имаше някъде из замъка, значи решението беше само едно – навън! Започнах с обиколка около Забранената гора, но там имаше предимно боклуци и Лунни камъни. Е, след като осъзнах, че няма какво да намеря, тръгнах към двора на Хогуортс. Там се заговорих с едни познати и накрая тотално забравих на Хаулита. Какво да направя като клюкарските разговори с приятелките са по-интересни от някаква задача и то по Пророкуване? В крайна сметка те се прибраха, вече започна да се стъмва, а аз не бях направила нищо. Не ми се занимаваше и утре да ходя из храсталаци да търся... трябваше да го направя днес.
- Акцио Хаулит! – добре, че всички се бяха прибрали, та не ме зяпаха, защото изглеждах странно със сигурност.
Не стана нищо. А аз се надявах, че ще подейства... Тъжничко. Исках този Хаулит – грабна ме още от пръв поглед. В описанието се говореше за сънища, мисли, видения. Неща на духовния свят, този отвъд. Говореше се и за шесто чувство – интуицията ми никога не ме предаваше. А освен това на картинката поне, изглеждаше страхотно. Трябваше да го имам! Нямаше да се откажа, ако ще да обиколя целият Хогуортс, използвайки магията Акцио.
Вече бях обиколила целият двор и още нямаше нищо. Думите от преди половин час вече нямаха такова значение, защото бях изморена, гладна, а вечерният час започваше след 10 минути, така че трябваше да се прибера. Е, каквото такова. И утре е ден все пак... Реших да се върна от Вуадукта, огромният мост, свързващ двора и приземния етаж. Вървях по него, беше тъмно и нямаше никой. Повечето на мое място биха се стреснали, защото освен това, се чуваха и някакви викове от Забранената гора, но аз не се. И по-страшни неща са ми се случвали.
- Лумос! Акцио Хаулит! – и без това си бях извадила пръчката, за да си светя, та дай да пробвам за последен път.
Тайно знаех, че няма да стане нищо, но тогава нещо ме удари по гърба. Какво? Мислех, че съм сама тук.
- Кой ме уцели, мамка му?! – със скоростта на светлината се обърнах назад – Лумос Солем! – пръчката ми засвети още по-силно и цялото място бе окъпано в светлина, но нямаше никой.
Странно. Да не би преди малко да съм си въобразила нещо? Ох, този ден си беше странен. И тогава го видях... един Хаулин стоеше на земята, красив и излъчващ лека светлина, сякаш си имаше специална енергия. Беше млечно бял с черни ивици. Беше уникален. Значи все пак е станало. Набързо го взех, превърнах го в махало с формата на триъгълник и се прибрах в замъка, точно преди да започне вечерния час. Нямаше смисъл да си навличам неприятности и то заради едно домашно.
- Акцио Хаулит! – добре, че всички се бяха прибрали, та не ме зяпаха, защото изглеждах странно със сигурност.
Не стана нищо. А аз се надявах, че ще подейства... Тъжничко. Исках този Хаулит – грабна ме още от пръв поглед. В описанието се говореше за сънища, мисли, видения. Неща на духовния свят, този отвъд. Говореше се и за шесто чувство – интуицията ми никога не ме предаваше. А освен това на картинката поне, изглеждаше страхотно. Трябваше да го имам! Нямаше да се откажа, ако ще да обиколя целият Хогуортс, използвайки магията Акцио.
Вече бях обиколила целият двор и още нямаше нищо. Думите от преди половин час вече нямаха такова значение, защото бях изморена, гладна, а вечерният час започваше след 10 минути, така че трябваше да се прибера. Е, каквото такова. И утре е ден все пак... Реших да се върна от Вуадукта, огромният мост, свързващ двора и приземния етаж. Вървях по него, беше тъмно и нямаше никой. Повечето на мое място биха се стреснали, защото освен това, се чуваха и някакви викове от Забранената гора, но аз не се. И по-страшни неща са ми се случвали.
- Лумос! Акцио Хаулит! – и без това си бях извадила пръчката, за да си светя, та дай да пробвам за последен път.
Тайно знаех, че няма да стане нищо, но тогава нещо ме удари по гърба. Какво? Мислех, че съм сама тук.
- Кой ме уцели, мамка му?! – със скоростта на светлината се обърнах назад – Лумос Солем! – пръчката ми засвети още по-силно и цялото място бе окъпано в светлина, но нямаше никой.
Странно. Да не би преди малко да съм си въобразила нещо? Ох, този ден си беше странен. И тогава го видях... един Хаулин стоеше на земята, красив и излъчващ лека светлина, сякаш си имаше специална енергия. Беше млечно бял с черни ивици. Беше уникален. Значи все пак е станало. Набързо го взех, превърнах го в махало с формата на триъгълник и се прибрах в замъка, точно преди да започне вечерния час. Нямаше смисъл да си навличам неприятности и то заради едно домашно.
Alania Lodge.- Ученик7 курс
- 2615
XP : 21420
Най-добра магия : Глациус Триа
Герой : тук
Възраст на героя : 21
Говори се, че : я е страх от участие в битка, но когато това време дойде, ще участва.. не е ясно от коя страна
Жилище : Лондон
Семейство : Лодж.
Врагове : Charlotte F
Приятели : Луциус Мортис, Офелия Бангшот, Reanna
Здраве :
Способности
Магипортиране: не
Покровител: Акула
Безсловесни магии: да
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Окт 04 2024, 15:55 by Jessica Whittemore
» Игра "Pottermore"
Вто Мар 08 2022, 20:14 by Рок Хауърд
» Отначало
Нед Окт 10 2021, 20:05 by Рок Хауърд
» Какво ще сложиш в ръцете на следващия?
Пон Авг 02 2021, 11:01 by Рок Хауърд
» Опиши се с книга
Нед Апр 11 2021, 16:49 by Зак Уордън
» Истина или лъжа за предишния
Сря Ное 18 2020, 06:34 by Урика
» Какво би направил на/с предишния писал?
Пон Окт 19 2020, 00:24 by Урика
» Five of wands & Page of pentacles
Пет Сеп 11 2020, 18:53 by Everett Lexington
» Пейката на желанията
Нед Сеп 06 2020, 22:49 by Rhys Hutchcraft
» Урок №1: Fight in order to survive
Пет Авг 21 2020, 11:09 by iggy,
» Беше играчка, стана хоби и страст
Пет Авг 21 2020, 01:20 by Рок Хауърд
» Античната библиотека
Сря Авг 19 2020, 23:03 by Rhys Hutchcraft
» Everything black...